«Κανιβαλισμός! Αν ήμουν στην θέση της...» - Τα σχόλια της Χριστοπούλου μετά τις δηλώσεις του Μικρούτσικου για την Τρέμη

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει από το πρωί της Τετάρτης 22/3 οι δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε γνωστό περιοδικό σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις που είχε με την Όλγα Τρέμη.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχολίασαν τις δηλώσεις του, με τον παρουσιαστή να θέλει να ξεκαθαρίσει πως έγινε το όλο σκηνικό και βγήκαν στην επιφάνεια τόσο προσωπικές λεπτομέρειες για τον ίδιο και την δημοσιογράφο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από πλευράς του, αποκάλυψε πως δεν κατάλαβε εκείνη την στιγμή πως ο δημοσιογράφος τον ηχογραφεί και νόμιζε πως έκαναν μια συζήτηση εκτός συνεντεύξεως. Παρόλα αυτά το να έχουν σχέσεις δυο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν, ενώ αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με την Όλγα Τρέμη για αυτό το πράγμα (δείτε εδώ χαρακτηριστικά όσα είπε ο Μικρούτσικος στην εκπομπή).

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου για τις δηλώσεις του Μικρούτσικου για Τρέμη

Όλα αυτά λοιπόν σχολιάστηκαν εκτενώς και ποικιλοτρόπως στις εκπομπές ενώ άλλοι τοποθετήθηκαν και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν στην θέση της, θα ήμουν η Όλγα Τρέ(μει). Κανιβαλισμός».

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου για τις δηλώσεις του Μικρούτσικου για Τρέμη

Θέση πήρε και ο Νίκος Μουτσινάς

Ειδικότερα, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε ως εξής:

«Τώρα έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Το ΟΚ! σε ποιον ανήκει; Στον Κοκλώνη. Η εκπομπή ποια παραγωγή είναι; Κοκλώνη, Barking Well. Ο Ανδρέας δουλεύει για τον; Barking Well. Θα ρωτούσες ποτέ εσύ «δώσε μου τη συνέντευξη»;

Είναι στην ίδια εταιρεία ρε παιδιά, δεν μπορεί να τον προστατεύσει; Ή δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ο άλλος ότι δεν ήθελε ο Αντρέας να μπουν; Το πήρε πάνω του, ναι το είδαμε, αφού αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή. Μπράβο στον Αντρέα, το χειρίστηκε πολύ ωραία. Ωραίο ζευγάρι θα ήταν! Δεν ξέρω…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.