Αναστατώθηκε ολόκληρο το instagram με τους κοιλιακούς της - Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με "καυτά" εσώρουχα

Πιο αισθησιακή και εντυπωσιακή από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / athinao1konomakou.star
Instagram / athinao1konomakou.star

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται αναντίρρητα στην λίστα με τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνiκης showbiz και παρά το γεγονός πως τρέχει συνεχώς τόσο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεις, αλλά όσο και για το γεγονός πως είναι μητέρα 2 παιδιών, πάντα βρίσκεται χρόνο να αφιερώσει στον εαυτό της.

Η όμορφη ηθοποιός αγαπά πολύ την γυμναστική αλλά και την καλή διατροφή και για αυτό και διατηρεί μια πολύ καλλίγραμμή σιλουέτα. Μάλιστα, μετά το ταξίδι της στο Κάιρο με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο για τα γενέθλια της καλής τους φίλης Μαριέττας Χρουσαλά (δείτε εδώ βίντεο με τον ξέφρενο χορό της ηθοποιού στην Αίγυπτο), η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην βάση της.

Σήμερα 22/3 η ίδια επέστρεψε και στα social media πιο δυναμικά από ποτέ μιας και.. αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει μόνο με καυτά εσώρουχα!

Οι φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου με καυτά εσώρουχα

Αναλυτικά το πρόγραμμα διατροφής της

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι και 1 μπανάνα. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψάρι βραστό με βραστά λαχανικά. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Γιαούρτι με μέλι. ΒΡΑΔΙΝΟ: Χορτόσουπα με τυρί και ψωμί ολικής άλεσης.

ΤΡΙΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Βραστό αυγό με ψωμί ολικής άλεσης και μια φέτα τυρί του τοστ. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Στήθος κοτόπουλο βραστό με βραστά λαχανικά. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Γιαούρτι με μέλι. ΒΡΑΔΙΝΟ: Κοτόσουπα με λαχανικά και μια φέτα ψωμί του τοστ ολικής άλεσης.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα με 2 φρυγανιές ολικής άλεσης και 1 κ.γ. ταχίνι. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψητές ή βραστές πατάτες με τόνο και σαλάτα με πράσινα λαχανικά. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Ανάλατους ξηρούς καρπούς. ΒΡΑΔΙΝΟ: 1 ντάκο με ντομάτα τριμμένη και φέτα.

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 γιαούρτι με 3 κ.σ. βρώμη και ώ αποξηραμένα φρούτα. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Δημητριακά με γάλα. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 μέτρια μπιφτέκια μοσχαρίσια (150 γρ.) με 1,5 φλιτζάνι κινόα με λαχανικά. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 μπάρα δημητριακών και ένα ποτήρι γάλα. ΒΡΑΔΙΝΟ: Ομελέτα με 2 αυγά με κατίκι ή ανθότυρο και λαχανικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Δημητριακά ολικής άλεσης και ένα τοστ με τυρί. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψητή μπριζόλα με καρότα και ένα φλιτζάνι καστανό ρύζι. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Γιαούρτι με μέλι. ΒΡΑΔΙΝΟ: Μισή μερίδα του μεσημεριανού.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΡΩΙΝΟ: Βραστό αυγό με ψωμί ολικής άλεσης και δημητριακά. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 2 ρυζογκοφρέτες με ταχίνι. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 1 μερίδα όσπρια ή λαδερά. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης και έναν φυσικό χυμό. ΒΡΑΔΙΝΟ: Κοτόσουπα με φρέσκα λαχανικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και δημητριακά ολικής άλεσης. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο και 2 πολύσπορα κριτσίνια. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ζυμαρικά με σάλτσα από φρέσκια ντομάτα και 1 κομμάτι τυρί. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Ανάλατους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. ΒΡΑΔΙΝΟ: Κοτόπουλο μαγειρεμένο στον ατμό με λαχανικά.

Πηγή: ΕΓΩ