«Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός» - Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη από την περίοδο της εγκυμοσύνης 

«Πώς χωρούσε ο νουνίτο στην κοιλίτσα μου;;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν λίγο καιρό η Ιωάννα Τούνη, η οποία ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι είναι πανευτυχές και απολαμβάνει κάθε μέρα την νέα του ζωή. Φυσικά, η Ιωάννα μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειχνε πόσο πολύ είχε μεγαλώσει η κοιλιά της, ενώ μετά τον τοκετό, μοιράζεται και τις αλλαγές στο σώμα της.

Το βράδυ της Τετάρτης 22/3 μάλιστα, η όμορφη μανούλα μιας και είναι άρρωστη (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την υγεία της), αποφάσισε να ξεσκαρτάρει λίγο τις φωτογραφίες στο κινητό της και έπεσε πάνω σε μερικές αδημοσίευτες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της!

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη από την περίοδο της εγκυμοσύνης

«Τώρα που είμαι σπίτι με τον μπέμπη και αρρωστούλα… βρήκα ευκαιρία να κάνω ξεκαθάρισμα στις φωτογραφίες του κινητού μου… και ξετρύπωσα και αυτές! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!; Πως χωρούσε ο νουνίτο στην κοιλίτσα μου;;; Αααααχ δεν είμαι καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.

Έτσι ήταν το σώμα της 1,5 μήνα μετά τη γέννα

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα… Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα.

Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω… Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό…», είπε η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ την πρώτη της βόλτα με το μωρό και το Δημήτρη στα μαγαζιά).

Παρά το γεγονός λοιπόν, που η Ιωάννα δηλώνει ότι δεν νιώθει ακόμη άνετα με το σώμα της, μέσα από ένα νέο story, που έκανε το Σάββατο 25/2 στο instagram έδειξε σε τι φάση είναι 1,5 μήνα από τη γέννα, ποζάροντας στον καθρέφτη με μαύρα εσώρουχα.

Ιωάννα Τούνη - Σώμα