Η απάντηση του Μιχάλη Ροδόπουλου για την συνέντευξη με τον Μικρούτσικο και την αποκάλυψη για τη σχέση του με την Τρέμη

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Viral έχει γίνει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε πολύ γνωστό περιοδικό και για πρώτη φορά αποκάλυψε την ερωτική του σχέση με την Όλγα Τρέμη όταν ήταν νέοι. Συγκεκριμένα, όπως εξομολογήθηκε της έκανε μαθήματα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά και να είναι και ο πρώτος της άνδρας.

Αφού η εν λόγω συνέντευξη κυκλοφόρησε, ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη και βγήκαν τα λόγια του αυτά για κάτι τόσο πολύ προσωπικό γεγονός.

«Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Μου είπε ο άνθρωπος ότι ξέρει αυτό και εγώ πιστεύοντας, επειδή τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο που είχε δίπλα, ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Είναι η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα να δω τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Δεν το κάνω ποτέ. Ένιωθα απόλυτα καλυμμένος. Αν το είχα δει θα έλεγα να μη μπει. Δεν είναι κάτι παράνομο, απλά είναι δικαίωμα της αν ήθελε να τα πει. Εγώ ήμουν αφελής, το αποδέχομαι. Τα είπα εν είδη προσωπικής ιστορίας. Νόμιζα ότι τα λέω off the record», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ τι είπε.

Η απάντηση του δημοσιογράφου για την συνέντευξη του Μικρούτσικου

Μετά το χαμό που σημειώθηκε για τις τόσο "γαργαλιστικές" αποκαλύψεις, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ροδόπουλος που του πήρε την συνέντευξη θέλησε να πάρει θέση. Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ξεκαθάρισε τι συνέβη και από πλευράς του.

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη #viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! Magazine Greece που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα... Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον #ΑνδρέαΜικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδαίτερα στην #ΌλγαΤρέμη; », αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε.

Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής #SuperKaterina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια του Happy Day

Το συμβάν σχολίασαν και στο Happy Day του ALPHA, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύψει πως μίλησε χθες 22/3 με τον δημοσιογράφο. Όπως είπε μεταξύ άλλων, δεν γνώριζαν για την σχέση του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Όλγα Τρέμη. Αυτό που ήξεραν ήταν πως έκανε όταν ήταν νέο μαθήματα και μια από τις μαθήτριες του ήταν η Όλγα Τρέμη. Για αυτό κιόλας του έγινε ερώτηση.