«Ξεκόλλα ρε Γρηγόρη πάλι...» - Σε αμηχανία ο Γιώργος Γιαννιάς με την ερώτηση του Αρναούτογλου

Όσα είπε ο τραγουδιστής στο The 2night show

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ξεκόλλα ρε Γρηγόρη πάλι...» - Σε αμηχανία ο Γιώργος Γιαννιάς με την ερώτηση του Αρναούτογλου

Την Τετάρτη 22/3 ο Γιώργος Γιαννιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show με το γνωστό και πολύ ταλαντούχο τραγουδιστή να μιλάει πολύ αποκαλυπτικά τόσο για την καριέρα του, όσο και για την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με την Ελευθερία Παντελιδάκη.

Το ζευγάρι μετράει αρκετά χρόνια κοινής ζωής και αγάπης και μάλιστα μαζί έχουν φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, συγκεκριμένα τον Αντώνη και το Στέφανο, για τους οποίους ο Γιαννιάς μιλάει και ''λιώνει'' (δείτε εδώ την πρόσφατη κίνηση του τραγουδιστή, που απασχόλησε ιδιαίτερα).

Μάλιστα ο ένας εκ των δύο είχε τα γενέθλιά του την ημέρα, που ο τραγουδιστής παραχώρησε τη συνέντευξη κάτι, που θέλησε να αναφέρει δημόσια με τον παρουσιαστή να του εύχεται χρόνια πολλά.

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στα προσωπικά του Γιαννιά με τον ίδιο να μιλάει για τη γνωριμία του με τη γυναίκα του μπαίνοντας μάλιστα στη διαδικασία να μετρήσει τα χρόνια της κοινής τους πορείας αλλά του γάμου τους.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Γιαννιά για το γάμο του με την Ελευθερία Παντελιδάκη

«Μου είχες πει να μην την αλλάξω...τώρα έχουν περάσει και πολλά χρόνια. Έχουν περάσει 20 χρόνια; Δόξα τον θεό υπάρχει επικοινωνία. Όχι παντρεμένοι. Παντρεμένοι είναι 7...Ξεκόλλα ρε Γρηγόρη πάλι, πριν 7 χρόνια παντρεύτηκα, γνωριστήκαμε το 2001-2, έχει 20 με 21 χρόνια. Μείναμε σε σχέση από τότε, δεν είπαμε 20 με 21; Βγάλε και κανένα χωρισμό όλα μαζί κανένα χρόνο με τα on και off...», είπε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Λίγα λόγια για τη ζωή του τραγουδιστή

Ο Γιαννιάς σύμφωνα με όσα αναφέρει η Wikipedia γεννήθηκε το 1979 στη Ρόδο και πριν τελειώσει το σχολείο βγήκε σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τον προσελκύσει η δισκογραφική εταιρεία Minos EMI στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο σε ηλικία 18 ετών.

Το 2001 εμφανίστηκε στο καλοκαιρινό Romeo και ήδη το όνομά του είχε αρχίσει να γίνεται ευρύτερα γνωστό στην αθηναϊκή νύχτα, καθώς την ίδια χρονιά έβγαλε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την υπογραφή της Εύης Δρούτσα με τίτλο “¾” ενώ στη συνέχεια γνωστό έγινε και το “Φύγε”.