«Του λέω σόρρυ, είναι μια προσωπική στιγμή! Δεν μίλησε!» - Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Τσιμτσιλή και Κωστόπουλο

Η πολύ προσωπική ερώτηση που της είχε κάνει και την ενόχλησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Του λέω σόρρυ, είναι μια προσωπική στιγμή! Δεν μίλησε!» - Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Τσιμτσιλή και Κωστόπουλο

Σε μια προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Πέμπτη 23/3 στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Didi σχετικά με τα μέρη που έχει συνευρεθεί ερωτικά με συντρόφους της.

«Στην θάλασσα πάνω σε ένα jet ski μέσα βαθιά», ήταν η απάντηση της Αφροδίτης, της πρώην παίκτριας του Big Brother που έπαιζε στον ΣΚΑΙ, για το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει έρωτα.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τη προσωπική ερώτηση που της έκανε ο Κωστόπουλος και δεν απάντησε

Λίγο μετά την προβολή των δηλώσεων της και αφού σχολίασαν την απόφαση της να απαντήσει στην συγκεκριμένη ερώτηση, παρόλο που το αποκάλυψε δημόσια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μια ερώτηση που είχε δεχτεί από τον Πέτρο Κωστόπουλο όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην late night εκπομπή που παρουσίαζε, την οποία ωστόσο δεν ήθελε να απαντήσει.

Η ερώτηση αφορούσε την πρώτη νύχτα του γάμου με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, που είναι πολύ προσωπική και δεν ήθελε να εκθέσει τόσο την ίδια όσο και τον άντρα της.

«Παιδιά εγώ δεν θα ξεχάσω που είχα πάει κάποια στιγμή καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου που έκανε πολύ έτσι ερωτήσεις προσωπικές και λίγο "καυτές". Και μου κάνει μια ερώτηση για την πρώτη νύχτα γάμου και του λέω "σόρρυ αυτή είναι μια προσωπική στιγμή, θέλεις να μου πεις εσύ για την πρώτη σου νύχτα γάμου;" και δεν μίλησε. Και του λέω "όπως δεν θες εσύ δεν θέλω και εγώ". Θέλω να πω ότι κάπου και εμείς πρέπει να βάζουμε τα όρια μας», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε φωτογραφίες από το γάμο της).

Στην συνέχεια δεν έλειψαν τα πειράγματα για την δήλωση της Αφροδίτης με την παρουσιάστρια επίσης να αναφέρει σχετικά με την αποκάλυψη της πως έφυγε από το σπίτι που μένει με τον σύντροφό της για να φάει κρυφά: «Εγώ θα δικαιώσω την Αφροδίτη σε αυτό γιατί μου λέει ο Θέμης "να φάμε γλυκό;" οχι οχι εγώ γλυκό δεν τρώω καθόλου κάνω δίαιτα. Παίρνω το γλυκό του και τρώω εγώ».