Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με δύο νυφικά στον γάμο της! Θα τα φορούσατε σήμερα;

Ποιο από τα δύο έκλεψε την παράσταση!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με δύο νυφικά στον γάμο της! Θα τα φορούσατε σήμερα;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε όχι ένα, αλλά δύο νυφικά στον γάμο της! Εσείς θα τα φορούσατε σήμερα; Όλο το φωτογραφικό υλικό!

Η παρουσιάστρια και ο Θέμης Σοφός αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια ρομαντική τελετή, όπου βρέθηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο γάμο βρέθηκαν περίπου 300 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίος ήταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και κάποια άτομα από τον επαγγελματικό χώρο της Σταματίνας και του γνωστού δικηγόρου.

Δημήτρης Παπανώτας: Αυτή είναι η σχέση του με την Τσιμτσιλή μετά την αποχώρηση από τον Alpha tv!

Η νύφη αν και είχε λίγο άγχος έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο δαντελένιο νυφικό της. Κατά τη διάρκεια της τελετής η νύφη είχε τα μαλλιά πιασμένα ψηλά και φορούσε ένα λευκό ισπανικό πέπλο, το οποίο αφαίρεσε στη δεξίωση, αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω, να σχηματίζουν ανάλαφρες μπούκλες. Η ίδια έφθασε στην εκκλησία μαζί με την μητέρα της μέσα σε μια λευκή Rolls Royce. Ωστόσο, στην δεξίωση η Σταματίνα άλλαξε λουκ και άφησε τους πάντες άφωνους! Η ίδια, μεταποίησε το νυφικό της, από το οποίο έβγαλε τα μανίκια και ουσιαστικά το έκανε να μοιάζει με ένα δεύτερο νυφικό φόρεμα!

Μάλιστα στην μέση της, πρόσθεσε και μια φαρδιά μαύρη ζώνη και όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με δύο νυφικά στον γάμο της! Θα τα φορούσατε σήμερα;
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με δύο νυφικά στον γάμο της! Θα τα φορούσατε σήμερα;
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με δύο νυφικά στον γάμο της! Θα τα φορούσατε σήμερα;
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με δύο νυφικά στον γάμο της! Θα τα φορούσατε σήμερα;
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με δύο νυφικά στον γάμο της! Θα τα φορούσατε σήμερα;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε ο γάμος της και κοιτούσαν όλοι τα παπούτσια! Πόσο κόστισαν;

Έγινε ο γάμος της Σταματίνας Τσιμτσιλή αλλά όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια! Πόσο κόστισαν; Αντέχετε να μάθετε;

25 Ιουνίου του 2011. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παντρεύεται τον Θέμη Σοφό στον Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Η νύφη πανέμορφη μέσα στο κατάλευκο Vera Wang νυφικό της, κοιτούσε τον κόσμο από ψηλά, πάνω στις Casadei λευκές γόβες της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν και είχε λίγο άγχος έλαμπε από ευτυχία μέσα στο δαντελένιο νυφικό της. Κατά τη διάρκεια της τελετής η νύφη είχε τα μαλλιά πιασμένα ψηλά και φορούσε ένα λευκό ισπανικό πέπλο, το οποίο αφαίρεσε στη δεξίωση, αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω, να σχηματίζουν ανάλαφρες μπούκλες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πήγε σε εμπορικό με ροζ μίνι φόρεμα και τα παιδιά της! Έκλεψε την παράσταση...

Το ζευγάρι χόρεψε το εκπληκτικό τραγούδι «You do something to me» του Paul Weller, φιλώντας με πάθος ο ένας τον άλλον.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε ο γάμος της και κοιτούσαν όλοι τα παπούτσια! Πόσο κόστισαν;Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε ο γάμος της και κοιτούσαν όλοι τα παπούτσια! Πόσο κόστισαν;Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε ο γάμος της και κοιτούσαν όλοι τα παπούτσια! Πόσο κόστισαν;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με αυτό το νυφικό έγινε ο γάμος της! Θα το φορούσατε σήμερα;

Με αυτό το νυφικό έγινε ο γάμος της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Θα το φορούσατε σήμερα ή όχι;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή, στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες 300 καλεσμένους, μεταξύ συγγενών και φίλων.

Μετά το μυστήριο, που έγινε το 2011 ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, ενώ το ζευγάρι έμεινε το πρώτο βράδυ του γάμου του, στη νυφική σουίτα του κτήματος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν και είχε λίγο άγχος έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο δαντελένιο νυφικό της. Κατά τη διάρκεια της τελετής η νύφη είχε τα μαλλιά πιασμένα ψηλά και φορούσε ένα λευκό ισπανικό πέπλο, το οποίο αφαίρεσε στη δεξίωση, αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω, να σχηματίζουν ανάλαφρες μπούκλες.

Λίγο πριν το γάμο της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για το νυφικό της: "Το νυφικό είναι νυφικό παραδοσιακό, δεν έχει κάποια υπερβολή ή κάτι εξεζητημένο, ώστε να το έλεγες ένα εξεζητημένο φόρεμα.Έχει πλάκα εν τω μεταξύ, γιατί το διάλεξα μέσα σε 10 λεπτά! (…) Το δεύτερο νυφικό που έβαλα είπα “αυτό είναι”. Αν και ο γάμος της έγινε σχεδόν μια δεκαετία πριν, το νυφικό της είναι τόσο σικάτο που άνετα φοριέται ακόμα και σήμερα! Εσείς θα το φορούσατε;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με αυτό το νυφικό έγινε ο γάμος της! Θα το φορούσατε σήμερα;Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με αυτό το νυφικό έγινε ο γάμος της! Θα το φορούσατε σήμερα;undefinedΣταματίνα Τσιμτσιλή: Με αυτό το νυφικό έγινε ο γάμος της! Θα το φορούσατε σήμερα;

«Κάγκελο» η Τσιμτσιλή με την παρέμβαση στην εκπομπή της! «Θα σε καταγγείλω δημόσια»!

«Κάγκελο» έμεινε η Τσιμτσιλή με την παρέμβαση στην εκπομπή της! «Θα σε καταγγείλω δημόσια» αναφέρθηκε και η ίδια δεν ήξερε πώς να το μαζέψει!

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου, είπε στο μονταρισμένο βίντεο: «Υπάρχουν και πρόσωπα που πήγαν τελευταίως στον ΣΚΑΪ τα οποία δεν παίζουν καλό ρόλο, κάτι δευτεράτζες που έφεραν εκεί πέρα…».

Ο Τάκης Χατζής έκοψε τη σύνδεση του Δήμου Βερύκιου και δεν σταμάτησε να... στολίζει τους πάντες! «Κάποιος από το πάνελ εκεί είχε απορίες. Εσύ ήσουνα;», είπε αρχικά στον Βασίλη Γρηγορόπουλο κι εκείνος έκπληκτος είπε «Είναι της ενημέρωσης, είναι της ψυχαγωγίας»; «Κι εσένα τι σε νοιάζει ποιανού είναι;», ρώτησε απότομα ο Τάκης Χατζής και στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του προς την Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Κάγκελο» η Τσιμτσιλή με την παρέμβαση στην εκπομπή της! «Θα σε καταγγείλω δημόσια»!

«Εγώ μίλησα για χαρακτήρες, για πρόσωπα. Η κυρία δεν τα έβαλε όλα, γιατί πήγε και την ψαλίδισε τη συνέντευξη. Τώρα θα τα ακούσεις κι εσύ, θα σε καταγγείλω δημόσια. Καταρχάς, δεν αναφέρθηκα στα παιδιά της ψυχαγωγίας. Μίλησα για χαρακτήρες, για ανθρώπους που πήγαν εκεί και δημιούργησαν προβλήματα. Ο κ. Παπαδρόσος μου φέρθηκε πολύ καλά, ο Βασίλης Χιώτης μάς στήριξε πάρα πολύ, ο Γιάννης Κολοκυθάς, η Εύη Κουτσαυτάκη με στήριξε πάρα πολύ και δεν τα έβαλε στο βίντεο».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή την μπλούζα την πήρε μόνο 30 ευρώ! Που θα την βρεις;

Αυτή είναι η μπλούζα που αγόρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μόνο με 30 ευρώ! Που θα την βρεις; Η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε όλες τις λεπτομέρειες για το look της λαμπερής παρουσιάστριας του ALPHA!

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός μας την απαθανάτισε σε μια βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο με την οικογένειά της και η αλήθεια είναι πως μαγνήτισε τα βλέμματα τόσο με τα καλλίγραμμα πόδια της όσο και με την ενδυματολογική της επιλογή!

Οι συζητήσεις για βραδινή εκπομπή της Σταματίνας!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή την μπλούζα την πήρε μόνο 20 ευρώ! Που θα την βρεις;

Η Σταματίνα φόρεσε σορτσάκι (19,95 ευρώ) και μπλουζάκι (29,95 ευρώ) και είναι όλα από τα καταστήματα Zara.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή η τσάντα της κοστίζει όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο! Θα πάθετε πλάκα...

Αυτή η τσάντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή κοστίζει όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο! Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε το ποσό που έδωσε...

Είναι μια από τις πιο λαμπερές και στιλάτες παρουσίες που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση και αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες! Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με τον σύζυγο και τα παιδιά της βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο και η αλήθεια είναι πως ξετρελαθήκαμε με την τσάντα που κρατούσε στα χέρια της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή η τσάντα της κοστίζει όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο! Θα πάθετε πλάκα...

Εννοείται ότι ψάξαμε και βρήκαμε ποιας εταιρείας είναι και θα σας πούμε με σιγουριά ότι είναι Hermes Birkin και είναι το small size που ξεκινάει πάνω κάτω από 5.000 ευρώ!

Hermès Birkin: Η τσάντα θρύλος που κάνει 10.000 ευρώ! Πώς φτιάχνεται και γιατί είναι πανάκριβη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αχώριστη με την Μάρα Ζεχαρέα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάρο!

Αχώριστη είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Μάρα Ζαχαρέα. Το Youweekly έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους στην Πάρο.

Τα τελευταία έξι χρόνια τις συνδέει μια δυνατή φιλία και είναι τρανή απόδειξη πως η ενημέρωση μπορεί κάλλιστα να συνυπάρχει με την ψυχαγωγία. Για ένα ακόμη καλοκαίρι η Μάρα Ζαχαρέα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνουν κοινές οικογενειακές διακοπές στην Πάρο και περνούν αρκετό χρόνο μαζί, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU.

Εκτός από τις συχνές εξόδους σε εστιατόρια της Παροικιάς και της Νάουσας μαζί με τις οικογένειές τους, μοιράζονταν και την ίδια παραλία για τις βουτιές και την ξεκούρασή τους. Σχεδόν κάθε πρωινό τις τελευταίες μέρες δίνουν το καθιερωμένο τους ραντεβού δίπλα στη θάλασσα για μπάνιο και στη συνέχεια για κουβεντούλα στις ξαπλώστρες. Και φαίνεται ότι εκτός από την αμοιβαία επαγγελματική εκτίμηση και αγάπη, τις συνδέει και το χιούμορ, αφού πριν από λίγες μέρες πόζαραν διακωμωδώντας τους εαυτούς τους με το ίδιας απόχρωσης μαγιό. Τις τελευταίες μέρες στο νησί βρίσκεται και ο σύζυγος της Σταματίνας, Θέμης Σοφός, αλλά και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και σύζυγος της Μάρας Ζαχαρέα, Θοδωρής Ρουσόπουλος, και τα δύο ζευγάρια έχουν δημιουργήσει μια αχώριστη παρέα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μόνη στην παραλία με τα παιδιά! Τα πρώτα βήματα και δόντια του γιου της!

Πρωταθλήτριες της τηλεθέασης

Οι δύο κυρίες της τηλεόρασης μπορεί να έχουν ξεχωριστές δημοσιογραφικές αφετηρίες, ωστόσο αμφότερες έχουν καταφέρει να καταξιωθούν στη δουλειά τους. Είχαν και οι δύο έναν ιδιαίτερα απαιτητικό επαγγελματικό χειμώνα και πολυάριθμες οικογενειακές υποχρεώσεις, έτσι οι κοινές διακοπές ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πουν τα νέα τους, ακόμη και να συμβουλευτεί η μία την άλλη σε θέματα που τους απασχολούν. Στην παρέα τους για δύο μέρες προστέθηκε και η Τατιάνα Στεφανίδου που μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο έκαναν μια μικρή στάση με το σκάφος τους στην Πάρο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το κολιέ που φοράνε όλες φέτος το καλοκαίρι!

Τριάντα χρόνια μαζί!

Οι δύο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις ήταν μια δύσκολη περίοδος επαγγελματικά τόσο για τη Μάρα Ζαχαρέα όσο και για τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, ο οποίος όμως κέρδισε μια προσωπική ικανοποίηση με την επιστροφή μετά από χρόνια στα βουλευτικά έδρανα. Η αργία του Δεκαπενταύγουστου αποτέλεσε ωστόσο μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το ζευγάρι να κάνει διακοπές μαζί, στο σπίτι που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στην Πάρο. Για λίγες μέρες μάλιστα είχαν στη συντροφιά τους τον 23χρονο γιο τους Βασίλη, τελειόφοιτο των Πολιτικών Επιστημών, αλλά και τη 19χρονη κόρη τους Άννα, η οποία σπουδάζει Κοινωνικές Επιστήμες στην Αγγλία. Οι περήφανοι γονείς, που γνωρίστηκαν πριν από 30 χρόνια στο Mega όπου δούλευαν και οι δύο ως πολιτικοί συντάκτες, παρά το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα φροντίζουν πάντα να κρατούν την οικογένεια τους ενωμένη και αγαπημένη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ
Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με πράσινο μαγιό των 29.88 ευρώ στην παραλία! Που μπορείς να το βρεις και εσύ;

Με πράσινο μαγιό των 29.88 ευρώ εντοπίσαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην παραλία. Είναι απίστευτο και θα σου αποκαλύψουμε που μπορείς να το βρεις και εσύ.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv σε μια από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις βρέθηκε με την οικογένεια της στην Πάρο, αφού είναι το νησί που λατρεύει η ίδια.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συναντηθεί και με την δημοσιογράφο, Μάρα Ζαχαρέα. Η σχέση τους κρατάει πολλά χρόνια φιλίας και συχνά εκμεταλλεύονται τα διαλείμματα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να ταξιδέψουν στο νησί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή με πράσινο μαγιό στην παραλία

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην παραλία και το μαγιό της μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μπικίνι από τα Sugarfree (17.94 το τοπ και 11,94 το σλιπ με την έκπτωση).

Σταματίνα Τσιμτσιλή με πράσινο μαγιό στην παραλία

*Η εταιρία casadei έχει παπούτσια που κοστίζουν από 300 - 700 ευρώ!