«Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας...» - Το σχόλιο της Μαγγίρα για την δήλωση της Παπαρίζου περί σεξουαλικότητας

«Ιατρικά, όπως θέλετε πείτε το, υπάρχει το βιολογικό φύλο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας...» - Το σχόλιο της Μαγγίρα για την δήλωση της Παπαρίζου περί σεξουαλικότητας

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος ειναι πρωινιάτικα» αναφέρθηκαν στις δηλώσεις που έκανε η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή ηθοποιός έκανε λόγο για την σεξουαλικότητα των ανθρώπων (δείτε εδώ τα λόγια της) λόγια που δεν έμειναν απαρατήρητα από την Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της από τον OPEN.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN, πιο συγκεκριμένα έκανε μια πιο γενική αναφορά στις αναζητήσεις της σεξουαλικότητας, λέγοντας την άποψη της και για την φράση της τραγουδίστριας, περί άφυλων παιδιών.

Οι δηλώσεις της Μπέττυ Μαγγίρα για την Έλενα Παπαρίζου

«Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα» τόνισε, η παρουσιάστρια.

«εξομολογήθηκε ότι στα 13 της χρόνια και αυτή είχε αμφιβολίες για την σεξουαλικότητα της και νομίζω ότι πάρα πολλά παιδιά μπορεί να περάσουν από ένα τέτοιο στάδιο. Τι τους έλκει και που προσανατολίζονται. Βέβαια, η φράση που είπε ότι όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα δεν νομίζω ότι είναι σωστή», συνέχισε λέγοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Γενικά είναι πάρα πολύ άνετη και είναι από τις γυναίκες που στηρίζουν όλη την κοινότητα LGTBQ. Είναι από τις πρώτες που εμφανίστηκε στο Pride, γιατί έτσι μεγάλωσε. Μεγάλωσε στην Σουηδία, είχε πάρα πολλούς φίλους γκέι και το θεωρεί πάρα πολύ φυσιολογικό και έτσι πιστεύω πως θα έπρεπε να το θεωρούμε όλοι μας. Ο καθένας επιλέγει τον δικό του σεξουαλικό προσανατολισμό», συμπλήρωσε.

«Βιολογικό φύλο υπάρχει. Ή τουλάχιστον έτσι εμείς το αναγνωρίζουμε ως κοινωνία. Δηλαδή αυτό αναγνωρίζουμε. Ιατρικά, όπως θέλετε πείτε το, υπάρχει το βιολογικό φύλο. Το αρσενικό και το θηλυκό», υποστήριξε ο Παναγιώτης Χατζιδάκης.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της τραγουδίστριας είδαμε να προβάλλονται την Τετάρτη 22/3 στο Πρωινό μας με το πάνελ να παραδέχεται την στάση, που βλέπει τα πράγματα αλλά και το πως τοποθετείται.

«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα.

Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου», εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.