Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση για...» - Το σχόλιο της για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Εμένα μου το ‘χουν πει και τους λέω: εγώ αυτό δεν το ρωτάω»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση για...» - Το σχόλιο της για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η πρώην παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και παρελθόν, αλλά έκανε λόγο και την εκπομή της Ελίνας Παπίλα, που δεν πήγε και τόσο καλά σε νούμερα τις πρώτες εκπομπές (δείτε εδώ πόσο έφτασε).

Βέβαια, τα νούμερα που έκανε η εκπομπή του ΑΝΤ1, σχολιάστηκαν και από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως στο Super Κατερίνα (δείτε εδώ το απόσπασμα) και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Να σας πω τι με πείραξε; Χωρίς να θέλω να κάνω μαθήματα δημοσιογραφίας σε κανέναν συνάδελφο και χωρίς να θέλω να προσωποποιήσω την ερώτηση. Δεν ξέρω από ποιον έγινε και από ποιο κανάλι ήταν και δεν με ενδιαφέρει να μάθω, δεν θέλω ούτε εσείς να μου πείτε… αλλά το να είσαι δημοσιογράφος και να ρωτάς σε έναν άνθρωπο που συνεντευξιάζεις – που κι αυτός είναι του σιναφιού – ότι «θα πηγαίνατε σε μία εκπομπή με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης;», δεν είναι ωραίο παιδιά», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Χρειάζεται να έχουμε συναδελφική αλληλεγγύη. Είναι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση για μία εκπομπή που έχει κάνει δύο επεισόδια, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Δεν είναι επιχείρημα τα νούμερα για να πάω κάποιος καλεσμένος σε μία εκπομπή», συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αν θες να κάνεις την ερώτηση για να θίξεις το γεγονός ότι δεν πήγε καλά σε νούμερα στην πρεμιέρα – γιατί με αυτόν τον σκοπό γίνεται το ερώτημα – μπορείς να το θέσεις αλλιώς. Εγώ δουλεύω από το 1994 και ποτέ δεν μου έχουν πει τι να ρωτήσω. Ακόμη και να μου έλεγαν, δεν το έκανα», συμπλήρωσε ο Θανάσης Πάτρας.

«Εμένα μου το ‘χουν πει και τους λέω: εγώ αυτό δεν το ρωτάω, μπορείς να μου το πεις έναν άλλο τρόπο να το ρωτήσω διαφορετικά για να μην υπάρχει θέμα; Υπάρχει τρόπος για όλα», είπε η Άννα Ζηρδέλη.

«Εγώ πάντως διαφωνώ και εξακολουθώ να πιστεύω ότι αυτή η ερώτηση δεν είχε κανένα νόημα. Τα νούμερα δεν είναι κριτήριο για να πας καλεσμένος σε μία εκπομπή, είναι και τα πρόσωπα, οι ανθρώπινες σχέσεις. Έχει σημασία πού θα πας να μιλήσεις, πρέπει να τον εμπιστεύεσαι», έκανε λόγο η παρουσιάστρια.

«Η Βίκυ με την Ελίνα δεν έχουν κάτι να τις χωρίσει. Η μία έφυγε οικειοθελώς από μία εκπομπή και πήγε η άλλη, γιατί το κανάλι έψαχνε μία παρουσιάστρια. Επειδή μίλησε για νούμερα τηλεθέασης, σε εμάς θα έρθει η Βίκυ αν την καλέσουμε;», έκλεισε την κουβέντα η Ελεονώρα Μελέτη.