«Δεν ήταν ο πρώτος μου, θα του κάνω σκηνή» - Η αντίδραση της Βόσσου μετά την αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την Τρέμη

«Δεν είπε ότι την σκότωσε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ήταν ο πρώτος μου, θα του κάνω σκηνή» - Η αντίδραση της Βόσσου μετά την αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την Τρέμη

Η απόφαση του Ανδρέα Μικρούτσικου να παραχωρήσει συνέντευξη αποκαλύπτοντας μέσα από αυτή, πως υπήρξε ζευγάρι με την Όλγα Τρέμη και πως μάλιστα ήταν και ο πρώτος της ερωτικός σύντροφος έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος παρακολουθώντας όλον αυτόν το σάλο εξήγησε μέσα από το Super Κατερίνα, πως δεν είχε πρόθεση να θίξει τη γυναίκα και πως δεν είχε αντιληφθεί, ότι δεν είχε τελειώσει η συνέντευξη όσο περιέγραφε στιγμές του με την Τρέμη (δείτε εδώ αναλυτικά την εξήγησή του).

Να τονίσουμε εδώ, πως πολλοί ήταν εκείνοι, που ''έκραξαν'' το Μικρούτσικο ενώ αντίστοιχα υπήρξαν και πρόσωπα, που έσπευσαν να τον υπερασπιστούν. Ένα από αυτά είναι η Σοφία Βόσσου, η οποία την Πέμπτη 23/3 έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα και με χιούμορ να δείξει, πως είναι με το μέρος του δημοσιογράφου και πρώην συντρόφου της.

«Είναι γνωστό δεν είναι η πρώτη φορά, που το λέει ο Ανδρέας, πρώτον και δεύτερον δεν είπε ότι την σκότωσε, είπε ότι είναι ο πρώτος της άντρας, που είναι το μεμπτό; Γιατί υπερβάλουμε; Δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε όλη μέρα...έχουμε γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες σαν την περίοδο του 50', που έβγαιναν να απλώσουν τα βρακιά...

Όχι εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στεναχωρεί...Αντρέα βρες κάτι να πεις και για εμένα...μόνο για την Τρέμη θα λες; Θα σου κάνω σκηνή τώρα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου.

Στη συνέχεια ο Μικρούτσικος ξέσπασε κατά της Έλενας Χριστοπούλου

«Αυτό που έγινε δεν έγινε όταν τα είχαμε μαζί (με τη Βόσσου). Θέλω να πω δυο σκέψεις μου από όσα έγιναν χθες, γιατί δεν τα παρακολούθησα εγώ γιατί απέχω από τα μέσα...τα παρακολούθησε η Ελένη και της είχα πει να με ενημερώνει κυρίως για τα αρνητικά.

Όταν είχα βγει από το νοσοκομείο είχα πει ότι με τρομοκράτησε το τσουνάμι αγάπης του απλού κόσμου και πολλών γνωστών και όσων μίλησαν για εμένα με ουσιαστική ειλικρίνεια...Εγώ το είπα αυτό γιατί σε πολλά μάτια και πολλά λόγια και πολλές συμπεριφορές έβλεπα το ''να σαι καλά'' και θα μου επιτραπεί η υπερβολή ότι σε πολλά μάτια είδα το γιατί έζησε και σας το λέω ειλικρινά... γιατί τους χαλάω τη μαγκιά, τους χαλάω τη μόστρα», είπε αρχικά ο Μικρούτσικος.

Με ένταση στη φωνή εξήγησε, πως το ένιωσε όλο αυτό από πολύ κόσμο και όχι από άτομα του twitter, αλλά από συγκεκριμένα πρόσωπα θέλοντας μάλιστα να ονοματίσει:

«Θα έρθω στην κυρία Χριστοπούλου, η οποία βγήκε και έγραψε ένα κείμενο λέγοντας φτηνά ευρηματάκια περί τρέμω, τρέμεις, τρέμει με την Όλγα και έκλεισε με την εξής τρομοκρατική κουβέντα να αρθρώνεται ''κανιβαλισμός''. Και λέω ποιος είναι κανιβαλισμός; Το ότι είπα μια μια ιστορία έρωτα πιστεύοντας ότι λέω μια ιστορία σε ένα φίλο και νόμιζα ότι είναι οff the record; Τα δικά μου τα κίνητρα τα εξήγησα...έχω ένα ιδίωμα με τις γυναίκες, παίρνω την ευθύνη.

Ήμουν μεγαλύτερος, ωριμότερος και οδηγούσα αυτή τη σχέση, άρα αυτό σημαίνει ότι παίρνω εγώ την ευθύνη...η περιγραφή μου για την Όλγα είναι τρυφερή...δεν έχω το τηλέφωνό της, αλλά ξέρω ότι διαβάζοντας αυτό θα ένιωσε η Όλγα την τρυφερότητα αυτής της εποχής και θα χαμογέλασε».

Στη συνέχεια του λόγου του ο Μικρούτσικος συνέχισε να αναφέρεται στην Έλενα Χριστοπούλου:

«Κανιβαλισμός είναι το πλυντήριο, που κάνει για τον Άρη Πορτοσάλτε, το Love island και το πελατάκι της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πλυντήριο είναι, που έβγαινε η ίδια στην τηλεόραση και μάλωνε με τον άντρα της στα δικαστήρια. Καλύτερα να κοιμάμαι με μία αρκούδα παρά με τοξικούς ανθρώπους, άρα συναναστροφές μαζί σου ΓΙΟΚ...», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταξύ άλλων.