Super Κατερίνα: «Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νούς!» - Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου στον άερα του ALPHA

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νούς!» - Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου στον άερα του ALPHA

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στο κύκλωμα μαστροπείας και την 14χρονη που έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, κατα την διάρκεια της έρευνας για την υπόθεση στην Νέα Σμύρνη το κύκλωμα έπαιρνε συχνά από το ίδρυμα την ανήλικη μαθήτρια, με τη θέλησή της, και την επέστρεφε μετά από λίγες ώρες.

Η ίδια αποκάλυψε στην κοινωνική λειτουργό ότι βρέθηκε σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων μάλιστα βρέθηκε κλεισμένη για ώρες σε δωμάτιο. Αν και προσπάθησε να την πείσει να επιστρέψει στο ίδρυμα φιλοξενίας, η 14χρονη δήλωσε ότι δε θα το κάνει.

Μάλιστα, το ανήλικο κορίτσι μιλώντας με την αδερφή της, ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει με τον 30χρονο να εκδίδεται για 100 ευρώ. Όπως είπε θα της παρέχουν επιπλέον σπίτι στην περιοχή της Ελευσίνας, όπου θα λαμβάνουν χώρα οι ερωτικές συνευρέσεις, ρούχα και εσώρουχα.

Άμεσα ενημερώθηκε από την κοινωνική λειτουργό η Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν το αυτοκίνητο των ανδρών και να συλλαμβάνουν τουλάχιστον 4 άτομα, για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου (δείτε εδώ τις εξελίξεις).

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τα όσα συνέβησαν στην άτυχη 14χρονη, έγινε έξω φρενών στον αέρα του Alpha.

Η ένταση της Καινούργιου για την υπόθεση της 14χρονης στην Νέα Σμύρνη

«Θα περάσουμε τώρα όχι σε μια θλιβερή εικόνα, σε ένα θλιβερό γεγονός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Όχι εν έτει 2023, ποτέ. Δεν το χωρά ανθρώπινος νους», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση της 14χρονης.