Χώρισε μετά από επτά χρόνια σχέσης - Το ανακοίνωσε στον αέρα του ALPHA

«Ναι έχει συμβεί»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χώρισε μετά από επτά χρόνια σχέσης - Το ανακοίνωσε στον αέρα του ALPHA

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έχουν κάνει οι celebrities της ελληνικής showbiz. Μέσα σε αυτές έγινε και μια αποκάλυψη χωρισμού, μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Ο λόγος φυσικά για τον Ιάσονα Μανδήλα, ο οποίος στο παρελθόν είχε μιλήσει για περιστατικό ομοφοβικής επίθεσης, σε εξωτερικό χώρο (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε για την προσωπική του ζωή, την ζωή μετά το GNTM, αλλά αποκάλυψε και τον χώρο που χώρισε μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Ιάσονα Μανδήλα για τον χωρισμό του μετά από 7 χρόνια

«Χώρισα μετά από επτά χρόνια σχέσης, αλλά είμαι πολύ καλά. Έγινε πολύ ωραία το επόμενο βήμα. Να δούμε πώς θα πάει. Από ό,τι φαίνεται, το έχουμε με τις σχέσεις. Δηλώνω ερωτευμένος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά, κλήθηκε να απαντήει μια λίγο πιο προσωπική ερώτηση, σχετικά με το εάν έχει στείλει ποτέ σε λάθος παραλήπτη, κάποιο μήνυμα και ο ίδιος απάντησε, αναφέροντας ένα αστείο περιστατικό.

«Ναι, έχει συμβεί. Όλοι έχουμε πιει τα ποτά μας. Πήγανε τα σέξι τα μηνύματα στον παραδίπλα. Όχι με φωτογραφίες, ευτυχώς αυτές έχουν πάει εκεί που πρέπει», είπε γελώντας στην κάμερα του Alpha.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο «λάθος παραλήπτης» του απάντησε και μάλιστα, η συζήτησή τους είχε καλή έκβαση. «Μου απάντησε, βρεθήκαμε και με τον λάθος», δήλωσε ο πρώην παίκτης του GNTM.

Ποιος είναι ο Ιάσονας Μανδηλάς

Ο Ιάσονας Μανδηλάς γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1992 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός - τραγουδιστής. Έκανε το ντεμπούτο ως ηθοποιός στο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» μέσα από τον ρόλο του Κυριάκου, του γόη λυκειόπαιδου.

Πήγε σχολείο στην Αγία Παρασκευή και στο Ευρωπαϊκό σχολείο του Λουξεμβούργου, και τα σχολικά του χρόνια πέρασαν κάνοντας πρωταθλητισμό και πιάνο. Ασχολήθηκε με ενόργανη, καταδύσεις, σκι και πολλά άλλα, μα κυρίως με το στίβο. Έγινε μέλος της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου το 2006 και πρωταθλητής Ελλάδος το 2007 στα 100μ. με Εμπόδια.

Ιάσονας Μανδηλάς Survivor

Το 2008 ξεκίνησε χορό ενώ το 2009 τραγούδι και υποκριτική. Το όνειρο του άρχισε να παίρνει μορφή όταν κέρδισε υποτροφία στο πρόγραμμά του Jacob's pillow στην Μασαχουσέτη της Αμερικής. Από ΄κει και έπειτα αφοσιώθηκε στο να γίνει επαγγελματίας musical performer και το 2010 κέρδισε την 3χρονη υποτροφία στο Bird College του Λονδίνου όπου και πήγε για να σπουδάσει. Συνεργάστηκε με μεγάλους χορογράφους και τραγουδιστές, όπως ο Robbie Williams. Την αφορμή για να γυρίσει και πάλι στην Ελλάδα, του την έδωσε ο ρόλος του Μαγκάλντι που πήρε για το μιούζικαλ "Εβίτα".

Ακολούθησαν και άλλες δουλειές με την Demy και την Ήβη Αδάμου και σαν χορευτής και σαν χορογράφος σε βιντεοκλίπ. Αν και τελικά η "Εβίτα" αναβλήθηκε, δούλεψε στους Δαίμονες με την Άννα Βίσση και τώρα συμμετέχει στο Sugar, ένα μιούζικαλ βασισμένο στην ταινία "Μερικοί το προτιμούν καυτό" σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει και τα μαθήματα Jazz/Commercial/Σύγχρονο που παραδίδει στη σχολή "We Got Moves Dance Center" στη Δάφνη.