Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό είναι αστείο;» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από την παρουσιάστρια στον άερα του Super Κατερίνα

«Εννοούσε την πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό είναι αστείο;» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από την παρουσιάστρια στον άερα του Super Κατερίνα

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική επιτυχία του Maestro. Πιο συγκεκριμένα, έκαναν λόγο για τον τρόπο που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης την Χάρις Αλεξίου, ώστε να συμμετάσχει στην σειρά του MEGA.

Με αφορμή αυτό το θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε έα περιστατικό με συνάδελφο της δημοσιογράφο το οποίο την έφερε σε δύσκολη θέση και συνάμα παρεξηθηκε. Περιστατικό που δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: «Θα σας πω, έχω...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η αποκάλυψη της Καινούργιου περιστατικό με συνάδελφο

«Χθες μου έκανε ένας συνάδελφος μία ερώτηση για πλάκα και παρεξηγήθηκα. Μου λέει: μου δίνεις το τηλέφωνο του τάδε; Εννοούσε την πρώτη μου ολοκληρωμένη σχέση που είχα σε μεγάλη ηλικία», αποκαλύπτει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι γνωστός αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Λέω: αυτό τώρα είναι αστείο; Εκεί λίγο στεναχωρήθηκα», παραδέχεται στη συνέχεια.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από αυτό το ξέσπασμα, η Κατερίνα Καινούργιου σάστισε με τα όσα άκουσε για την υπόθεση στην Νέα Σμύρνη και την 14χρονη.

«Θα περάσουμε τώρα όχι σε μια θλιβερή εικόνα, σε ένα θλιβερό γεγονός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Όχι εν έτει 2023, ποτέ. Δεν το χωρά ανθρώπινος νους», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση της 14χρονης.