«Το βρίσκω πολύ γενναίο...» - Το σχόλιο της Μπάρκα μετά το σάλο που ξέσπασε για το Μικρούτσικο

Αναφορικά με την αποκάλυψη της σχέσης του με την Όλγα Τρέμη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το βρίσκω πολύ γενναίο...» - Το σχόλιο της Μπάρκα μετά το σάλο που ξέσπασε για το Μικρούτσικο

Η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου αναφορικά με την αποκάλυψη της σχέσης του με την Όλγα Τρέμη και των ερωτικών τους στιγμών έχει σχολιαστεί από τα περισσότερα πάνελ της ελληνικής τηλεόρασης, με τη γνώμη που επικρατεί να μην είναι υπέρ του δημοσιογράφου.

Ο ίδιος έχει πάρει θέση μέσα από το Super Κατερίνα (δείτε εδώ τι είπε αρχικά) και μάλιστα την Πέμπτη 23/3 μέσα από την ίδια εκπομπή ξεκαθάρισε, πως δεν είχε πρόθεση για καμία παρεξήγηση και πως μάλιστα παίρνει την ευθύνη, που του αναλογεί.

Στο τελευταίο αυτό κομμάτι της ευθύνης στάθηκε η Δανάη Μπάρκα την ίδια ημέρα μέσα από το Πάμε Δανάη με την παρουσιάστρια να αναγνωρίζει το θάρρος του Μικρούτσικου, παρά το γεγονός, πως αρχικά δεν ήταν σύμφωνη με όσα διάβασε.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για τη στάση του Μικρούτσικο μετά την εξομολόγηση για την Τρέμη

«Καμία σχέση δεν είναι παράνομη, απλώς δεν είναι το ίδιο αν κάποιος μιλήσει για μια σχέση χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου...Εγώ το βρίσκω πολύ γενναίο, που είπε ότι παίρνει την ευθύνη, γιατί συνήθως οι άνθρωποι υπεκφεύγουν. Εντάξει δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος άλλος για ανάλυση του θέματος, καθώς όπως φαντάζομαι οι άνθρωποι τα βρήκαν», είπε η Δανάη Μπάρκα μεταξύ άλλων.

Η απάντηση του δημοσιογράφου που πήρε τη συνέντευξη από το Μικρούτσικο

Στη συνέχεια, όπως ακούστηκε και στο παραπάνω βίντεο ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Ροδόπουλος που πήρε την πολυσυζητημένη συνέντευξη από το Μικρούτσικο έσπευσε μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή σου στο Facebook να παραθέσει τη γνώμη του για το όλο θέμα.

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη #viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! Magazine Greece που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα... Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον #ΑνδρέαΜικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν «Ανδρέα, όντως έκανες ιδαίτερα στην #ΌλγαΤρέμη; », αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά. Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε.

Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής #SuperKaterina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο», έγραψε ο Μιχάλης Ροδόπουλος.