Θα κινηθεί νομικά μετά... - Η κίνηση του Πάνου Μουζουράκη

Σύμφωνα με όσα είπαν στο "πρωινό"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν μερικά πλάνα από το ελληνικό αεροδρόμιο με τον Πάνο Μουζουράκη. Αφορμή στάθηκε η άφιξη τους, ώστε να ανακοινωθεί από τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, ότι θα κινηθεί νομικά μετά την γνωστοποίηση κάποιων απόρρητών φωτογραφιών της συντρόφου του και μητέρα του πρώτου του παιδιού.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στα δημοσιεύματα του Τύπου, δείχνουν το πρόσωπο της συντρόφου του Πάνου Μουζουράκη, κάτι το οποίοι δεν θέλει κανέναν από τους δύο θα γίνει, γιατί το προφίλ της κοπέλας στα social media ήταν και παραμένει κλειδωμένο.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Που και πότε παντρεύονται ο Πάνος Μουζουράκης και η εγκυμονούσα Μαριλού Κοζάρη

Θα κινηθεί νομικά ο Πάνος Μουζουράκης

«Θυμωμένος, θυμωμένος. Τον πέτυχα χθες το αεροδρόμια στις 12:45, έφτασε από την Κύπρο, στην Λάρνακα. Δεν μπορεί Γιώργο να κάνει διαφορετικά. Είναι πάρα πολύ θυμωμένος και προσπαθεί να αποφύγει τις κάμερες», είπε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Πάνου Μουζουράκη

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση στην ελληνική σόουμπιζ το πρωί της Κυριακής 19/3 πως ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς σε λίγους μήνες, αφού η καλή του, Μαριλού, είναι έγκυος και διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real (δείτε την εδώ).

Μόλις ξεκίνησε, λοιπόν, η εκπομπή του OPEN, Open Weekend, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να σχολιάσει τα ευχάριστα νέα, εξηγώντας πως έχει ήδη στείλει μήνυμα στο ζευγάρι για να ευχηθεί για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ τόνισε πως ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά προσεκτικός στις δηλώσεις που έκανε και στις συνεντεύξεις που παραχωρούσε προσπαθώντας να μη δώσει δείγματα.

«Είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μία συνέντευξη, ήταν ένα θέμα το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.