«Με παίρνει μία αγκαλιά και με...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Χάρις Αλεξίου

Μοιράστηκε ένα τρυφερό περιστατικό γύρω από τη γνωριμία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με παίρνει μία αγκαλιά και με...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Χάρις Αλεξίου

Ένα συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε η Χάρις Αλεξίου χθες 22/3 με αφορμή τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει τις τελευταίες μέρες για το Maestro, που έχει μπει πλέον στο Netflix και βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις (δείτε εδώ συγκεκριμένα).

Μετά λοιπόν την προβολή του σχετικού βίντεο στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό περιστατικό γύρω από τη γνωριμία του τη δεκαετία του ’80 με την αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Χάρις Αλεξίου

«Η Χαρούλα είναι ζάλη, είναι μία φωνή στην οποία στηρίζεται το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Είχαμε καιρό να ακούσουμε τέτοια αισθαντικότητα, τέτοια λαϊκότητα και ταυτόχρονα αφηγηματικότητα. Αλλά εγώ που την έζησα από κοντά, την έζησα έναν ολόκληρο χειμώνα.

Φιλοξενούσε την πρώτη μου γυναίκα, τη Μαρία Δημητριάδη. Παρ’ όλο που ήταν από άλλους χώρους, την προσκάλεσε τιμητικά και παρουσιάστηκαν οι δυο τους. Ήταν από τις πρώτες συνεργασίες δύο γυναικών.

Εκεί γνώρισα την Χαρούλα και έμεινα άναυδος από την ευαισθησία, από τη λεπτότητα και κυρίως από τον τρόπο που διαλογιζόταν και συζητούσε τα πράγματα. Είναι βαθιά στοχάστρια, παρ’ όλο που με πρώτη ματιά δεν το βλέπεις. Το βλέπεις από την συμπεριφορά της. Είναι μία ανοιχτή αγκαλιά. Όταν της έγραψα 4 τραγούδια με τον Θάνο στο «Η Αγάπη Είναι Ζάλη», της έγραψα το «Μικρή μου μωβ βεντάλια» και πήγα λίγο καθυστερημένα στο στούντιο.

Μόλις είχε μάθει το τραγούδι και μόλις μπήκα μέσα, με παίρνει μία αγκαλιά και με έσφιγγε τόσο πολύ που μπορώ να το πω απροκάλυπτα, ήταν από τις καλύτερες αγκαλιές που έχω ζήσει στη ζωή μου. Κάθε φορά που ακούω αυτό το τραγούδι θυμάμαι αυτή την αγκαλιά αλλά και την αποδοχή που είχε. Μου λέει: τι έγραψες, τι διαμάντι; Και με έσφιγγε», ανέφερε συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.