Θρίαμβος για το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Σε ποια θέση βρίσκεται στην παγκόσμια κατάταξη του Netflix

Μέσα σε μόλις τρεις μέρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρίαμβος για το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Σε ποια θέση βρίσκεται στην παγκόσμια κατάταξη του Netflix

Η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix είναι το Maestro και ήδη φαίνεται πως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις παγκοσμίως, το οποίο εντωμεταξύ είναι διαθέσιμο και μεταγλωττισμένο αλλά και με την ελληνική γλώσσα με ξένους υπότιτλους.

Το Maestro προβάλλεται 3 μέρες σε ολόκληρο τον πλανήτη και τα σχόλια για τη σειρά είναι άκρως αποιθεωτικά, με μερικούς να αναφέρονται στην μουσική που έχει επιλέξει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και άλλοι στο συναίσθημα που μεταδίδει μέσα από την εκάστοτε ιστορία.

Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που ερωτεύτηκαν για ακόμη μια φορά την Ελλάδα και τους Παξούς (δείτε εδώ πόσο κόστιζε ολόκληρη η παραγωγή).

Μερικά από τα ξένα tweets που έχουν γίνει για το Maestro μετά την είσοδό του στο Netflix

Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο;

Τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της σειράς, Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο για αυτό και οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στους Παξούς, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Secret και η Σπυριδούλα Τριάντου ενώ θα δούμε κι άλλα νέα πρόσωπα!

Στην πρώτη σεζόν και συγκεριμένα στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, ωστόσο όπως αποκαλύπτεται, µια αφορµή θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στο νησί, καθώς υπάρχει ένα µεγάλο µυστικό. Οι ανατροπές θα είναι µεγάλες, όπως και τα ερωτικά πάθη, που θα βάλουν σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες, που θα θέσουν τις ζωές όλων σε κίνδυνο.

Αναφορικά, τώρα, με το φινάλε της ιστορίας, το καλό θα κερδίσει, ακόµα και αν αργήσει, καθώς όπως γράφεται στην εφημερίδα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τείνει πάντα προς την ισορροπία ως άνθρωπος και αυτό κάνει και στις δουλειές του, αποτέλεσµα που έχουµε δει σε προηγούµενες σειρές µε την υπογραφή του.

Η υπόθεση του Maestro 2

Μάλιστα, μετά το τέλος του «Maestro» θα ξεκινήσει ο κύκλος της νέας συνεργασίας του Χριστόφορου µε το Netflix καθώς όπως γράφει η εφημερίδα Secret η συνδροµητική πλατφόρµα έχει προτείνει στον δηµιουργό τη δηµιουργία µιας αγγλόφωνης σειράς, µε ξένους ηθοποιούς.