Maestro spoiler: Με νέα πρόσωπα στο δεύτερο κύκλο της σειράς - ''Καυτή'' αποκάλυψη για τη συνέχεια

Έγινε γνωστό πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Maestro spoiler: Με νέα πρόσωπα στο δεύτερο κύκλο της σειράς - ''Καυτή'' αποκάλυψη για τη συνέχεια

Είναι γεγονός, πως η φετινή τηλεοπτική σεζόν είχε πληθώρα σειρών με τη μυθοπλασία να είναι στα καλύτερα της, καθώς δεν υπήρχε κανάλι, που να μην είχε να παρουσιάσει έστω και ένα νέο σίριαλ στο κοινό του.

Σε ότι αφορά το Mega είδαμε να κάνει την απόλυτη θραύση μέσα από το Maestro, το οποίο και φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τη σειρά να εξιστορείται πολύ αληθινά γεγονότα, που άγγιξαν την ελληνική κοινωνία (δείτε εδώ τη φωτογραφία από τα νέα γυρίσματα).

Σύμφωνα με το σεναριογράφο - σκηνοθέτη Παπακαλιάτη έχει γίνει γνωστό, πως θα πάμε στο 2ο κύκλο με τον ίδιο πρόσφατα να αποκαλύπτει, πως έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα:

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όσα θα δούμε με τα πρόσωπα στο νέο κύκλο του Maestro

Και αφού λοιπόν αποκαλύφθηκε μέσω του Παπακαλιάτη τι θα συμβεί με το τέλος της σειράς, σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν μπορούμε να μεταφέρουμε, πως θα υπάρξουν νέοι ηθοποιοί στο σίριαλ, ενώ δε θα φύγει κανένας από το ήδη υπάρχον καστ, μιας και ακόμα και ο Τσορτέκης, που έπεσε νεκρός στο τέλος θα επιστρέφει σε κάποια επεισόδια.