MEGA: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν του Maestro - Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αντίνοος Αλμπάνης

Επιτέλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν του Maestro - Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αντίνοος Αλμπάνης

Μια από τις σειρές που αγαπήθηκε εξαιρετικά πολύ την τηλεοπτική αυτή σεζόν ήταν αναντίρρητα Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του MEGA και μάλιστα θα έχει και δεύτερη σεζόν.

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει», είχε πει χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του.

Ξεκινούν τα γυρίσματα για το Maestro 2

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagramj πως ξεκινούν τα γυρίσματα της συγκλονιστικής συνέχειας.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από στο email που έλαβε με τα πρώτα σενάρια του "Maestro 2"!

"Παξοί ερχόμαστε" έγραψε στο instastory του!

«Ήταν τόσο ωραίο που σε πιάνει θλίψη για το μετά. Δεν έκατσα σερί στους Παξούς και είχα αυτή την δυστυχία της μετακίνησης. Δεν ξέρω τι αίσθηση είχα γιατί και άλλες δουλειές ασχολούνται με την ίδια θεματολογία. Ήξερα ότι έχουμε δώσει το 3000% του εαυτού μας και ότι θα είναι πολύ δουλεμένη και προσεγμένη. Η δική μας γενιά είχε λατρεία με τον Χριστόφορο αλλά έχουν μεσολαβήσει δύο γενιές που δεν τον ήξεραν γιατί δεν έκανε τηλεόραση.

Και δεν ξέρεις πώς θα το αγκαλιάσουν. Μου δίνει χαρά που πήγε το Maestro στο Netflix γιατί ανοίγει ένα πεδίο και χτυπάει καμπανάκια στους παραγωγούς γιατί κάνουμε δουλειές για εδώ. Υπάρχει δυνατότητα να μπει και άλλη σειρά στο Netflix, οπότε ας μείνουμε σε αυτό που είναι εξίσου σημαντικό», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Αντίνοος για το Maestro -δείτε την εδώ ολόκληρη.

Ξεκινούν τα γυρίσματα για το Maestro 2