«Ήταν τόσο ωραίο που σε πιάνει...» - Οι αποκαλύψεις του Αντίνοου Αλμπάνη για το Maestro του MEGA

Τι είπε για την επιτυχία της σειράς στο Netflix

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν τόσο ωραίο που σε πιάνει...» - Οι αποκαλύψεις του Αντίνοου Αλμπάνη για το Maestro του MEGA

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε σήμερα 18/1 το μεσημέρι ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την σειρά Maestro που μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix.

Μάλιστα, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να παραμείνει πρώτο στις τάσεις του ελληνικού Netflix για τρεις εβδομάδες. Η είδηση ότι το «Μαέστρο» θα πάει και για δεύτερη σεζόν είχε γίνει γνωστή στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πριν καλά-καλά κάνει πρεμιέρα η πρώτη.

Οπως έγινε γνωστό εκ των υστέρων, οι άνθρωποι του NETFLIX που προσέγγισαν τον δημιουργό (δείτε εδώ πόσα λεφτά του δίνουν), τον έβαλαν να σκεφτεί και το ενδεχόμενο ενός επόμενου κύκλου και εκείνος δεν μπορούσε παρά να πει το μεγάλο «ναι». Άρα η, κατά μία έννοια, θλιβερή ερωτική σχέση του Ορέστη και της Κλέλιας που δεν εκπληρώθηκε, δεν θα ταξιδέψει απλά σε όλο τον κόσμο μέσω της γνωστής πλατφόρμας, αλλά και θα της δοθεί μια ευκαιρία ακόμα να ξεφύγει από τα μικροαστικά πρότυπα και να επιβιώσει (δείτε εδώ τα spoils για την 2η σεζόν).

Τα σχόλια του Αντίνοου Αλμπάνη για το Maestro

«Ήταν τόσο ωραίο που σε πιάνει θλίψη για το μετά. Δεν έκατσα σερί στους Παξούς και είχα αυτή την δυστυχία της μετακίνησης. Δεν ξέρω τι αίσθηση είχα γιατί και άλλες δουλειές ασχολούνται με την ίδια θεματολογία. Ήξερα ότι έχουμε δώσει το 3000% του εαυτού μας και ότι θα είναι πολύ δουλεμένη και προσεγμένη. Η δική μας γενιά είχε λατρεία με τον Χριστόφορο αλλά έχουν μεσολαβήσει δύο γενιές που δεν τον ήξεραν γιατί δεν έκανε τηλεόραση.

Και δεν ξέρεις πώς θα το αγκαλιάσουν. Μου δίνει χαρά που πήγε το Maestro στο Netflix γιατί ανοίγει ένα πεδίο και χτυπάει καμπανάκια στους παραγωγούς γιατί κάνουμε δουλειές για εδώ. Υπάρχει δυνατότητα να μπει και άλλη σειρά στο Netflix, οπότε ας μείνουμε σε αυτό που είναι εξίσου σημαντικό», ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης.