Maestro: Σοκαριστικό spoil για τον δεύτερο κύκλο της σειράς - Το μεγάλο μυστικό που έρχεται στην επιφάνεια

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Maestro: Σοκαριστικό spoil για τον δεύτερο κύκλο της σειράς - Το μεγάλο μυστικό που έρχεται στην επιφάνεια

Πριν καν αρχίσει η σειρά «Maestro», ήδη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε συμφωνήσει για τη δημιουργία της β΄ σεζόν και αυτή την περίοδο γίνεται η απαραίτητη προετοιμασία από τα σενάρια μέχρι και τα γυρίσματα. Το TiVi Σίριαλ και η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου σας αποκαλύπτει όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια.

Η είδηση ότι το «Μαέστρο» θα πάει και για δεύτερη σεζόν είχε γίνει γνωστή στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πριν καλά-καλά κάνει πρεμιέρα η πρώτη. Οπως έγινε γνωστό εκ των υστέρων, οι άνθρωποι του NETFLIX που προσέγγισαν τον δημιουργό (δείτε εδώ πόσα λεφτά του δίνουν), τον έβαλαν να σκεφτεί και το ενδεχόμενο ενός επόμενου κύκλου και εκείνος δεν μπορούσε παρά να πει το μεγάλο «ναι». Άρα η, κατά μία έννοια, θλιβερή ερωτική σχέση του Ορέστη και της Κλέλιας που δεν εκπληρώθηκε, δεν θα ταξιδέψει απλά σε όλο τον κόσμο μέσω της γνωστής πλατφόρμας, αλλά και θα της δοθεί μια ευκαιρία ακόμα να ξεφύγει από τα μικροαστικά πρότυπα και να επιβιώσει.

Οι σκέψεις για τη δεύτερη σεζόν Maestro

Με δεδομένο πως ο Χαραλάμπης είναι νεκρός και μάλιστα το πτώμα του έχει βγει στην επιφάνεια της θάλασσας, οι κάτοικοι των Παξών θα αρχίσουν να ψάχνουν τον πραγματικό ένοχο. Ωστόσο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τονίζει πως ακόμα δεν έχει σκεφτεί πώς θα πορευτούν οι ήρωες στον νέο κύκλο του «Maestro», μόνο ότι θα υπάρξει μια δικαίωση για όλους. Αυτή την περίοδο ο δημιουργός προσπαθεί να συγκεντρωθεί και να βάλει τη σκέψη του σε μια λογική σειρά σε σχέση με τους ήρωες των Παξών και τα προβλήματά τους.

Maestro Β σεζόν

Το σίγουρο είναι πως παρόλο που είδαμε στην πρώτη σεζόν τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, μια αφορμή θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στο νησί, οι κάτοικοι των οποίων μοιράζονται ξανά ένα μεγάλο μυστικό. Μέσα από το μυστικό αυτό όμως, θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες που θα θέσουν τις ζωές όλων σε νέους κινδύνους. Και αν αναρωτιέστε για το αν η ιστορία του β΄ κύκλου θα εκτυλιχτεί στην Αθήνα ή τους Παξούς, σας πληροφορούμε πως ο Χριστόφορος τόνισε ότι ολόκληρο το καστ θα μεταβεί στους Παξούς από τον Φεβρουάριο και μετά. Συγκεκριμένα, είπε σε συνέντευξή του πως μέχρι τον Μάρτιο, η παραγωγή και το καστ που τόσο αγαπήθηκε θα βρεθεί και πάλι στο νησί των Επτανήσων για να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Αυτό δεν σημαίνει πως μεγάλο μέρος των επεισοδίων δεν θα έχουν ως φόντο κεντρικά και εμβληματικά σημεία της πρωτεύουσας. Τέλος, τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει τη γραφή των νέων επεισοδίων αλλά και να βρεθεί με τους ηθοποιούς προκειμένου όλοι μαζί να δώσουν νέα ερεθίσματα στο κοινό.