«Ήταν τόσο καλό! Μία...» - Η δημόσια στήριξη της Μαρίας Μενούνος στον Παπακαλιάτη για το Maestro

Οι κοινές τους φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / mariamenounos
Instagram / mariamenounos

Διαθέσιμο σε όλον τον κόσμο μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα του Νetflix είναι εδώ και μερικές μέρες η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro και ήδη τα έχε πάει εξαίσια (δείτε εδώ σε τι θέση βρίσκεται στην παγκόσμια κατάταξη).

Με αφορμή λοιπόν την κυκλοφορία της σειράς στο Netflix παγκοσμίως, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ταξίδεψε στο Λος Άντζελες, μετά από πρόσκληση του CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, σε μία ιδιωτική προβολή του 1ου επεισοδίου της σειράς με άλλους Ελληνοαμερικανούς καλλιτέχνες έτσι ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί την επιτυχία.

Μαρία Μενούνος, Νία Βαρντάλος, Τζον Στάμος, Μάικλ Τσίκλης, Τζία Καρύδης και Ελένη Τσακοπούλου - Κουναλάκη ήταν μερικοί από τους καλεσμένους και μάλιστα μετά το τέλος της βραδιάς, η πρώτη θέλησε να συγχαρεί και προσωπικά για την επιτυχία του τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για αυτό και προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την επιτυχία του Maestro

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η Μαρία Μενούνος (που θα γίνει μαμά για πρώτη φορά σε μερικούς μήνες), δημοσίευσε τρία στιγμιότυπα από το event και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Δείτε το Maestro στο Netflix. Μια ελληνική παραγωγή στην οποία όλοι εμείς οι Έλληνες δείξαμε την υποστήριξή μας χθες το βράδυ. Μία τεράστια ελληνική προβολή. Ήταν τόσο καλό».

Η ευχαριστήρια ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου

«Φίλοι και γνωστοί μου τηλεφωνούν και μου στέλνουν μηνύματα αλλά και άγνωστοι μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για να μου εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro. Και θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα που μου έκανε ο Χριστόφορος, τον αιφνιδιασμό μου όταν μου πρότεινε να συμμετέχω στο έργο αυτό και αυτός που ήταν σαν να με περίμενε ότι θα δεχτώ.

Μου είπε θέλω να σας στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι τρεις γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές να συνυπάρξουν. Του είπα να μου στείλει το σενάριο και μου είπε ότι θέλω να κάνεις την γιαγιά. Μμμ τη γιαγιά. Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ούτε την εγγονή. Σκέφτηκα λοιπόν ένα δύο δευτερόλεπτα και λέω “θα την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε”.

Τον ευχαριστώ για αυτό τον μοναδικό κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιζα μαζί τους. Για τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα που γνώρισα. Τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί για να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν. Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος. Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει. Για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική.

Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος έχει. Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε και εμείς αυτή τη χαρά. Την χαρά τη δική του γιατί τη χαρά την πήραμε από τον Maestro και εξακολουθούμε να την παίρνουμε. Αυτόν τον σπόρο που έβαλε και ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη να την εισπράξει, να τη χαρεί γιατί είναι σαν μωρό παιδί που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχή.Δεν ικανοποιείται με τίποτα και του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο. Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου» ανέφερε η Χάρις Αλεξίου στο βίντεo που δημοσίευσε στα social media.