«Γιατί κάνει αυτός τώρα παρέα με κορίτσια; Μήπως είναι γκέι;» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Γιώργου Μπένου

Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Γιατί κάνει αυτός τώρα παρέα με κορίτσια; Μήπως είναι γκέι;» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Γιώργου Μπένου

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Night Out, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23/3 ο Γιώργος Μπένος, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Maestro που έκανε τεράστια επιτυχία αυτή τη σεζόν που πέρασε στην τηλεόραση και όχι μόνο. Ο ηθοποιός, λοιπόν, προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε, εξαιτίας της μικρής κοινωνίας στην οποία ζούσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως οι συμμαθητές του τον απειλούσαν και του έκαναν bullying επειδή έκανε παρέα με κορίτσια και εκείνος τότε δεν είχε το θάρρος να το μοιραστεί με την οικογένειά του, διότι τον είχε κυριεύσει η ντροπή και είναι κάτι που μετανιώνει (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε για την σκηνή του ξύλου από τον Τσορτέκη πίσω από τις κάμερες).

Η εξομολόγηση του Γιώργου Μπένου για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

«Με κάνει έξαλλο αυτό. Τι θα πει ο κόσμος. Το άκουγα πάρα πολύ και πάντα διαφωνούσα από παιδί. Έλεγα "και τι νοιάζει τον άλλο τι θα κάνω ή τι θα πω ή πως θα ντυθώ, με ποιον θα κάνω παρέα", ξέρεις οτιδήποτε και να είναι αυτό. Στο γυμνάσιο ας πούμε, επειδή έκανα πάρα πολύ παρέα με κορίτσια και λιγότερο με αγόρια στο σχολείο, αυτό έγινε κάποιες φορές ο λόγος να με δείξουν με το δάχτυλο. "Γιατί κάνει αυτός τώρα παρέα με κορίτσια; Μήπως είναι γκέι;" Δεν είναι το θέμα να είσαι ή να μην είσαι, το θέμα είναι γιατί ο άλλος μπαίνει στην διαδικασία να σε κρίνει από κάτι. Έχουν μάθει ότι για να είσαι ας πούμε ενταγμένος μέσα στην κοινωνία φαντάζονται ότι ένα αγόρι θα πρέπει να κάνει παρέα με τα αγόρια, ένα κορίτσι με τα κορίτσια και πολλά άλλα», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως αυτό συνέβη περίπου στα 14 με 15 του, κάτι που τον επηρέασε πάρα πολύ αρνητικά στην ψυχολογία του.

«Αυτό έγινε η αφορμή να δεχτώ bullying. Χαρτάκια, ραβασάκια ότι "μετά το τέλος του μαθήματος θα σε...", απειλητικά. Τώρα πια το έχω ξεπεράσει, δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Δεν το έχω ξεχάσει. Τότε έκανα το λάθος να μην το εκμυστηρευτώ σε κάποιον δικό μου. Το δίνω και σαν συμβουλή στην μικρή μου την αδερφή που είναι 15», δήλωσε έπειτα, ενώ επισήμανε πως η αδερφή του ήταν η πρώτη στην οποία εξομολογήθηκε τι του συνέβη.

«Ντρεπόμουν σαν παιδάκι. Θυμάμαι ότι είχα αυτό το αίσθημα, ότι τώρα τι να πάω να τους πω; Ότι κάποιος μου βάζει τα ραβασάκια στα βιβλία μου; Υπήρχε αυτό. Δεν ξέρω όμως γιατί με κράτησε πίσω. Απλά κι εγώ τώρα το λέω και απορώ καμία φορά και γι' αυτό το δίνω και σαν συμβουλή, γιατί δεν βγαίνει πουθενά. Το γεγονός ότι είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος σε αυτά τα θέματα σίγουρα έχει παίξει ρόλο αυτό. Δεν μ' αρέσει να ακούω ομοφοβικά σχόλια, οποιοδήποτε είδος ρατσισμού, παθαίνω κάτι. Και γιατί έχω βιώσει κάποιου είδους και γιατί δεν θέλω να το βιώνει κάποιος άλλος σήμερα, είναι πολύ απλό και αυτονόητο θα ήθελα να είναι», κατέληξε.