«Δε μπορούσες εσύ ε;» - Ο εκνευρισμός του Χατζηδάκη σε ερώτηση για την Ιωάννα Μαλέσκου

Μετά την περσυνή συνεργασία τους στο Love it

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε μπορούσες εσύ ε;» - Ο εκνευρισμός του Χατζηδάκη σε ερώτηση για την Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης πέρυσι μπορεί να ήταν μέλος της εκπομπής Love it, της οποίας παρουσιάστρια ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου τώρα πια όμως ανήκει στην παρέα του Ποιος είναι πρωνιάτικα με τον ίδιο να δείχνει πολύ καλά με την παρέα αυτή.

Γενικότερα από τη λήξη της συνεργασίας του με τη Μαλέσκου και μετά βλέπουμε να αναφέρεται τόσο όσο στην παλιά του συνεργάτιδα με πολλούς να πιστεύουν, πως δεν υπάρχουν καλές σχέσεις ανάμεσά τους (δείτε εδώ το σχόλιό του, πού φούντωσε τις υποψίες).

Την Παρασκευή 24/3 η κάμερα του Happy Day ''έπιασε'' τον Χατζηδάκη σε νέες δηλώσεις, που έκανε και μάλιστα σε ερώτηση για τη Μαλέσκου και του παιδιού, που περιμένει είδαμε να απαντάει με τα καλύτερα!

Το σχόλιο του Παναγιώτη Χατζηδάκη για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Ε όχι της τα είπα νομίζω τηλεοπτικά...δε μπορούσες εσύ ε; Ήθελες να γυρίσεις 2 χρόνια πίσω ε; Να ρωτήσεις...να ρωτήσεις ό,τι θέλεις...τηλεοπτικά τηλεοπτικά...Ε επί τη ευκαιρία με το καλό, γιατί όπου να νια γεννάει, όλα καλά, με έναν πόνο, που λένε και να μην ακούει πολλά, για το πως πρέπει να μεγαλώσει ένα παιδί, αλλά να ακούσει το ένστικτό της», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Χατζηδάκη με τη Μαλέσκου

Ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει ξανά στο Open Weekend την Κυριακή 5/2, εξηγώντας ποιες είναι οι σχέσεις του με τη Μαλέσκου μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

«Έχω βρει τους ανθρώπους μου. Μου το έλεγαν πέρυσι, όταν δεν έκανα τηλεόραση, εκεί έπρεπε να είσαι. Δεν το επιδίωξα. Με κάλεσαν, ήρθα, περνώ υπέροχα», είχε πει αρχικά ο ίδιος για την συμμετοχή του στο Ποιος είναι πρωινιάτικα.

«Όχι δε μιλάμε...Δεν έχουμε φιλικές σχέσεις έτσι και αλλιώς ήταν μια επαγγελματική σχέση που τελείωσε. Δεν έχω στείλει, αλλά της εύχομαι τώρα να είναι καλά, ήρεμη και να μην ακούει αριστερά και δεξιά αυτά, που λέγεται για εκείνη. Είναι μια περίοδος πολύ ιερή», κατέληξε ο δημοσιογράφος.