«Παιδιά, είμαστε...» - Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ξεκαθαρίζει για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα μετά τις φήμες χωρισμού

«Από το να φύγει τρέχοντας...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παιδιά, είμαστε...» - Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ξεκαθαρίζει για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα μετά τις φήμες χωρισμού

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι μαζί εδώ και λίγο διάστημα και το επιβεβαίωσαν πολύ πρόσφατα, καθώς οι φήμες είχαν οργιάσει και δεν μπορούσαν να το κρατήσουν άλλο κρυφό. Από τότε, βέβαια, που ανακοινώθηκε και επίσημα ο δεσμός τους, άρχισαν να ακούγονται διάφορα περί χωρισμού, με αποτέλεσμα κανείς δεν μην γνωρίζει με σιγουριά τι έχει συμβεί, εφόσον δεν πραγματοποιούν ούτως ή άλλως κοινές αναρτήσεις και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες (δείτε εδώ την μοναδική φωτογραφία που έχουν μαζί).

Η ίδια, λοιπόν, εντοπίστηκε από την κάμερα του Happy Day ντυμένη νυφούλα για τις ανάγκες της πασαρέλας του Yes, I do που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσά τους, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η αντίδραση του τραγουδιστή όταν την είδε με νυφικό.

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον Χρήστο Μάστορα μετά τις φήμες χωρισμού

«Έχω στείλει πολλές φορές. Με έχει δει με όλα τα νυφικά. Γελάει, τι να κάνει; Από το να φύγει τρέχοντας λέει ας γελάσω», είπε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε όταν ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο χωρισμό τους: «Παιδιά, είμαστε υπέροχα».

«Αχ, μου αρέσουν όλα. Έχω κολλήσει παιδιά. Όλα μου αρέσουν ρε παιδιά, δεν μπορώ να διαλέξω του ποτέ, γιατί είμαι τεράστια φαν», απάντησε έπειτα για το ποιο είναι το τραγούδι τους και ποιο της αρέσει πιο πολύ.

Ακόμα μία επώνυμη που βρίσκεται σε σχέση δήλωσε...

Στην κάμερα της ίδιας εκπομπής μίλησε και η Βρισηίδα Ανδριώτου που επίσης περπάτησε στην πασαρέλα και προχώρησε σε δηλώσεις για το πως φαντάζεται τον δικό της γάμο: «Επειδή βλέπω διάφορες ταινίες, μου αρέσει κάπου καλοκαίρι να είναι, θάλασσα, Καραϊβική, τέτοια θάλασσα έχω στο μυαλό μου, έτσι ρομαντικό, με τα φωτάκια στην παραλία».

Είναι έτοιμη όμως να φορέσει το πραγματικό της νυφικό σύντομα; «Σκέφτομαι ότι ο Σπύρος έχει όλα αυτά που με κάνουν ευτυχισμένη και γεμάτη τη ζωή μου, παρόλα αυτά πρέπει να ζήσουμε λίγο, γιατί ήμασταν Survivor, μπήκαμε ξανά Survivor και δεν έχουμε ζήσει καθόλου. Οπότε θα το ήθελα να το φορέσω όποτε έρθει η ώρα η καλή», εξήγησε.

«Μου λείπει, δεν θέλω να γυρίσει, είναι κάτι ενδιάμεσο», κατέληξε έπειτα.