Σε απόσταση αναπνοής - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα

Φουλ ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram
Instagram

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα πολύ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους είναι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Ούτε ο τραγουδιστής ούτε το μοντέλο αρχικά είχαν επιβεβαιώσει τις φήμες, ωστόσο μετά από αρκετό καιρό αποφάσισαν να αποκαλύψουν τον έρωτά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, τα δύο παιδιά έφτασαν στα όρια τους μετά τα όσα γράφτηκαν, έπειτα από το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, ένας θαμώνας του κέντρου είχε φλερτάρει με την Γαρυφαλλιά και ο Χρήστος σε έξαλλη κατάσταση τον έβρισε από την σκηνή, του έκανε νοήματα να φύγει, ενώ ζήτησε να τον διώξουν από το κέντρο και πως τα ποτά τους είναι κερασμένα από τον ίδιο - δείτε το βίντεο. Όπως είχε ειπωθεί, μετά το περιστατικό αυτό, υπήρξαν μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση τους και υπήρξαν σχόλια χωρισμού, λόγω της αντίδρασης που είχε το μοντέλο την ώρα του επεισοδίου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με την Γαρυφαλιά να επιβεβαιώνει για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την σχέση τους.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της -δείτε εδώ το βίντεο.

Η πρώτη φωτογραφία Γαρυφαλλιάς Καληφώνη - Χρήστου Μάστορα

Λίγες μέρες, μάλιστα, μετά και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 19/2, η Γαρυφαλλιά δημοσίευσε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram -δείτε εδώ και την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους.

Η πρώτη φωτογραφία Γαρυφαλλιάς Καληφώνη - Χρήστου Μάστορα