''Έλαμπαν'' από ευτυχία - Η στιγμή που ο Σοϊλέδης περπάτησε χέρι χέρι με την Αντωνά ντυμένη νυφούλα

Μέχρι να γίνει και ο κανονικός γάμος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έλαμπαν'' από ευτυχία - Η στιγμή που ο Σοϊλέδης περπάτησε χέρι χέρι με την Αντωνά ντυμένη νυφούλα

Μεγάλη συζήτηση βλέπουμε να γίνεται γύρω από ένα ζευγάρι, που μας έχει απασχολήσει πολύ για το αν και πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με αυτό να μην είναι άλλο από τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη, που γενικότερα είναι στα καλύτερά τους.

Το ζευγάρι έχει παραδεχτεί, πως έχει γίνει η πρόταση γάμου πριν πάει πέρυσι ο Σοϊλέδης στο Survivor 6 και μάλιστα η απάντηση ήταν θετική. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων τους, που τρέχουν διαρκώς βλέπουμε οι ετοιμασίες να έχουν μείνει πίσω (δείτε εδώ φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της Αντωνά).

Το βράδυ της Πέμπτης 23/3 η Αντώνα ντύθηκε νυφούλα στα πλαίσια της πασαρέλας, που έκανε το Yes I do και μάλιστα στο σημείο βρέθηκε ο καλός της, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και έκαναν έτσι μια άτυπη πρόβα νυφικού.

Η άτυπη πρόβα νυφικού του Άρη Σοϊλεδη με τη Μαρία Αντωνά

Ο αποκλειστικός φακός του Υouweekly.gr ήταν στο σημείο, τους απαθανάτισε να ποζάρουν χαμογελαστοί, ενώ παράλληλα είδαμε το ζευγάρι να μιλάει στην κάμερα του Happy day με τις δηλώσεις να προβάλλονται την Παρασκευή 24/3.

«Ωραίοι ήμασταν; Αυτό μετράει», είπε ο Άρης Σοϊλεδης με την Αντωνά να συνεχίζει: «Η πρόβα έγινε περάσαμε πολύ ωραία...όλα τα έχουμε κάνει Άρη, τώρα μένει η επίσημη».

Στη συνέχεια ο Σοϊλέδης είπε με λίγο έντονο ύφος μιας και τον ρωτούν συνέχεια για το τι συμβαίνει με το γάμο: «Γιατί το λέτε σε εμένα δεν καταλαβαίνω...εγώ έχω κάνει την πρόταση γάμου...ε βέβαια πρέπει να σταματήσει να δουλεύει για να οργανώσει το γάμο. Είπαμε μέχρι το καλοκαίρι για να τελειώνει αυτό το πανηγύρι».

Αντωνά - Σοϊλεδης