«Ήταν χοντρή πατάτα...» - Σε δύσκολη θέση η Μελέτη μετά το σάλο που ξέσπασε για το Μικρούτσικο

Έδωσε τέλος στη συζήτηση σχετικά με την Όλγα Τρέμη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν χοντρή πατάτα...» - Σε δύσκολη θέση η Μελέτη μετά το σάλο που ξέσπασε για το Μικρούτσικο

Η συζήτηση γύρω από το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Όλγας Τρέμη βλέπουμε να μην τελειώνει μετά την απόφαση του δημοσιογράφου να αποκαλύψει δημόσια και με λεπτομέρειες, πως στο παρελθόν είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που έσπευσαν να σχολιάσουν τη δήλωση αυτή, ως άκομψη αφού ανήκει στο παρελθόν, ενώ παράλληλα η γυναίκα μπορεί να μην ήθελε να γίνει και ποτέ γνωστό όλο αυτό το ειδύλλιο (δείτε εδώ γιατί έκανε την αποκάλυψη ο Μικρούτσικος).

Η Ελεονώρα Μελέτη από τη μεριά της πήρε θέση επί του θέματος και μάλιστα την Παρασκευή 24/3 μέσα από το Mega Καλημέρα θέλησε να κλείσει το όλο θέμα τονίζοντας, πως αν και λάθος του Μικρούτσικου θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω.

Το νέο σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Εμείς για να το κλείσουμε, γιατί δε θα το αγγίξουμε ξανά το θέμα αυτό, θεωρώ ότι έκανε τον κύκλο του, είδαμε και όλες τις προτάσεις, που έδωσε...Από εκεί και έπειτα έγινε μια πατάτα χοντρή, θα το πω έτσι, ήταν μια χοντρή πατάτα εν πάσει περιτπώση, έπρεπε να υπερασπιστούμε μια γυναίκα, η οποία άθελα του Μικρούτσικου εκτέθηκε...και μέχρι εκεί.

Από εδώ και πέρα κα εμείς θα σεβαστούμε την κατάσταση υγείας του Μικρούτσικου...δε χτυπάμε κανέναν, την αγάπη μας σε όλες τις εκπομπές», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μια ημέρα πριν η Μελέτη είχε πει για το ίδιο ζήτημα

«Όπως λοιπόν μας υποδεικνύει και η Κατερίνα, θα αναπαράγουμε αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Εμείς δεν αναπαράγουμε κι άλλα πράγματα που είπαν στην εκπομπή και τα θεωρήσαμε εξαιρετικά γαργαλιστικά για να τα αναφέρουμε δημόσια. Παρ' όλα αυτά εγώ νιώθω ότι γίνεται χειρότερο, δεν δικαιολογείται, γιατί θα σου πω το εξής...

Μπορεί όντως να γίνει μία ατυχία, που θεωρώ ότι αυτό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι πάρα πολύ έμπειροι, όπως έχουμε τον κύριο Μικρούτσικο και τον κύριο Ροδόπουλο αποκλείεται να συμβεί. Είναι άνθρωποι που έχουν χαράξει και οι δύο τεράστια πορεία, ούτε ο ένας θα έβγαζε κάτι off the record στη δημοσιότητα αν ήξερε ότι ήταν off the record, ούτε ο άλλος θα έπρεπε να είναι τόσο αφελής έτσι ώστε να μην προσέχει τι λέει σε ένα δημοσιογράφο...γιατί στην τελική και μεταξύ τους να τα λέγανε είναι κακό κουτσομπολιό, που έχει γίνει....

Μα είναι κακό κουτσομπολιό, δηλαδή εμένα θα με έθιγε πολύ να ξέρω ότι υπάρχουν δύο άντρες, οι οποίοι μιλάγανε για μένα και για τον τρόπο, που με γνωρίσανε και για τον τρόπο που με προσέγγισαν, και τον τρόπο που συναναστραφήκαμε...έστω και στο πλαίσιο του off the record. Είναι κακό κουτσομπολιό», είπε η Ελεονώρα Μελέτη