Έβαλαν φωτιά στο μαγαζί του συζύγου της - Στιγμές αγωνίας για την Μάρα Δαρμουσλή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι μία αγαπημένη ηθοποιός, η οποία ωστόσο τα τελευταία χρόνια μένει μακριά από το "γυαλί" και τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια την οποία έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσαράκη. Δυστυχώς. όμως, το πρωί της Παρασκευής 24/3 έγιναν γνωστά μερικά δυσάρεστα νέα για το ζευγάρι και ολόκληρη την οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο έρωτας της ζωής της Μάρας Δαρμουσλή (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει), είναι συνιδιοκτήτης εντός εστιατορίου στη Νέα Σμύρνη, το οποίο ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης 23/3 πήρε φωτιά. Πρόκειται, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσεi, για στοχευμένη κίνηση, από συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία θέλησαν να περάσουν ένα μήνυμα με αυτό τον τρόπο, χωρίς βέβαια να έχει γίνει αντιληπτό σε ποιους απευθύνεται αυτό.

Η πρώτη αντίδραση της Μάρας Δαρμουσλή μετά την φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της

Σύμφωνα, μάλιστα, με το Πρωινό μας, στο κτίριο βρίσκονταν 5 άτομα, τα οποία βγήκαν σώα και αβλαβή, χωρίς κανένας να τραυματιστεί σοβαρά.

Η φωτογραφία με το πρόσωπο του γιου της

Η ίδια μέσα από τα social media της μοιράζεται συχνά στιγμές από τις δραστηριότητες με τα παιδιά της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν δίστασε να δείξει και το πρόσωπο του ενός από τους δύο γιους της.

«Ήσουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου… κάναμε ταξίδια πολλά… πάνω στη θάλασσα, μέσα στα δέντρα… κάναμε πολλά μπάνια σε διαφορετικά μπλε νερά, βόλτες τρελές… δοκιμάσαμε γεύσεις καινούργιες, αλλά και το μπούμπι μπούμπι..γνωρίσαμε πολλά πρόσωπα, σε όλα τα μεγέθη, χρώματα, με πολλά και λιγότερα μαλλιά, με γυαλιά,

αλλά όλα χαμογελαστά… είδαμε 2 παππούδες, 2 γιαγιάδες, προπάππου και προγιαγιά..ο μπαμπάς σε γρατζουνούσε με τα γένια του περισσότερες φορές μέσα στη μέρα… κι αν ξεχνώ κάτι, δεν πειράζει, κι ας ήταν το πρώτο καλοκαίρι σου, ήταν το καλύτερό μας γιατί ήμασταν μαζί! Βουρ για το φθινόπωρο», σημείωσε.

 Η συγκινητική εξομολόγηση της Δαρμουσλή στον 8 μηνών γιο της

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / Μάρα Δαρμουσλή