Χαμογελάει ξανά μετά το χωρισμό του από την Καρολίνα - Η μελαχρινή Θεσσαλονικιά στο πλευρό του Βο

Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα του Βο είδαμε να απασχολεί πολύ τελευταία και να είναι μάλιστα πρώτο θέμα συζήτησης σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του με τον ίδιο να εκτίθεται δημόσια, από την Καρολίνα Καλύβα, που τον απάτησε με το Μάριο Πρίαμο στο Survivor all star.

Όσο λοιπόν συνέβαιναν τα παραπάνω γεγονότα ακούστηκαν όλες οι πλευρές και οι απόψεις και πλέον η κατάληξη ήταν ο ράπερ να μένει μόνος του και η Καρολίνα να περιμένει το Μάριο να βγει από το παιχνίδι για να συναντηθούν.

Η αποκάλυψη για τη γυναίκα που βρίσκεται πολύ κοντά στο Βο

Μια νέα αποκάλυψη από το Super Κατερίνα την Παρασκευή 24/3 και το φίλο του Βο, Στέφανο Κωνσταντινίδη έκανε γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό, πως ο τραγουδιστής χαμογελάει ξανά μετά ο χωρισμό του.

Ο λόγος για μια μελαχρινή γυναίκα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, με την οποία βγήκε για φαγητό ο Βο το βράδυ της Πέμπτης 23/3 μαζί με καλούς φίλους. Μέσα μάλιστα από τη φωτογραφία, που προβλήθηκε στην εκπομπή, αλλά και από τις δηλώσεις του δημοσιογράφου αφέθηκε να εννοηθεί, πως ο ράπερ ζει μια πολύ ωραία περίοδο ξανά στη ζωή του (δείτε εδώ ποια γνωστή τραγουδίστρια διέψευσε τη σχέση της με το Βο).

Το ίδιο βράδυ είδαμε το Βο να ταΐζεται στο στόμα από την...

Μέσα από αναρτήσεις, που είδαμε να γίνονται στο Instagram είδαμε, πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης είχε βγει για φαγητό μαζί με τον καλό τους φίλο, Βο. Μέσα μάλιστα από βίντεο, που δημοσίευσαν οι ίδιοι είδαμε, πως η Ασημίνα τάιζε τον ράπερ στο στόμα, όσο δίπλα της στεκόταν ο Δάντης, μιας και όλοι μαζί είναι μια καλή παρέα.