«Ήμασταν μια χαρά και έρχεται κάποια στιγμή...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Βίκυς Καγιά με την Σοφία Χατζηπαντελή

Η ιστορία πίσω από το περιβόητο unfollow

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήμασταν μια χαρά και έρχεται κάποια στιγμή...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της Βίκυς Καγιά με την Σοφία Χατζηπαντελή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 24/3. Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στις σχέσεις της με την Σοφία Χατζηπαντελή, με αφορμή το unfollow που της έκανε πριν λίγο καιρό η πρώην κριτής του GNTM.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για τις σχέσεις της με την Σοφία Χατζηπαντελή και το unfollow

«Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου πρόταση για το GNTM και μάλιστα επέμεινα και πάρα πολύ. Είχε πολύ πλάκα η άτιμη αλλά δεν την έβρισκες πουθενά. Εκεί που ήταν χαρούμενη μετά ήταν λυπημένη και εκεί που νευρίαζε μετά γέλαγε.

Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, δεν ξέρω γιατί με έκανε εκείνη και μη με ρωτάς. Δεν έχω ιδέα, σου το ορκίζομαι πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω. Ήμασταν μαζί με τον Τάσο και τον Γιώργο σε κάποια γυρίσματα που έγινε προς το τέλος με την Σοφία, ήμασταν όλοι μια χαρά και έρχεται κάποια στιγμή ο Σπύρος, ένας συνεργάτης μου και μου λέει κοίτα αυτό το story. Τι μου το δείχνεις εμένα παιδάκι μου, του λέω, που θες να ξέρω εγώ τι κάνει η Σοφία. Δεν κατάλαβες, μου λέει, εσένα έκανε unfollow. Λέω εμένα; Ε καλά, εντάξει.

Μετά από το GNTM έχω μιλήσει με την booker της, η οποία με πήρε τηλέφωνο να μου πει να μην πάρω άσχημα το unfollow της Σοφίας και να ξανά συνεργαστούμε στο μέλλον. Της είπα οκ να μην ανησυχεί γιατί είναι νέα παιδιά, έτσι είναι η ζωή και όλα καλά», αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της!