Βίκυ Καγιά: Οι αποκαλύψεις για το GNTM, την τρίτη εγκυμοσύνη και την σχέση της με τα παιδιά του Ηλία Κρασσά

Αφοπλιστικά ειλικρινής!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Οι αποκαλύψεις για το GNTM, την τρίτη εγκυμοσύνη και την σχέση της με τα παιδιά του Ηλία Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά, το μεσημέρι της Παρασκευής 24/3, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, και συζήτησε μαζί της για όλα τα "καυτά" θέματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά της, ιδιαίτερα μετά το τέλος του GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα unfollow που πραγματοποίησε πριν από λίγο διάστημα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ την απάντησή της) και τον Δημήτρη Σκουλό, αλλά και την Ζενεβιέβ Μαζαρί, κάτι το οποίο σχολιάστηκε πολύ έντονα, διότι φαίνεται πως οι σχέσεις τους, πέρα από επαγγελματικές, δεν κρύβουν κάποια φιλία, ενώ απάντησε και για την Χατζηπαντελή, η οποία την έκανε εκείνη unfollow στο Instagram, φουντώνοντας τις φήμες για άσχημη συμπεριφορά απέναντί της, μετά από μερικές δηλώσεις της.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. Απάντησε αναλυτικά και για τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, την ανατροφή των παιδιών τους, την σχέση της με τα αλλά δύο παιδιά του, ενώ αποκάλυψε και τις σκέψεις της για τρίτο παιδί. Τέλος αναφέρθηκε και στις πλαστικές και εξήγησε πως ενώ δεν έχει κάνει, σκοπεύει κάποια στιγμή να δοκιμάσει κάτι στο πρόσωπό της.

Η συνέντευξη της Βίκυς Καγιά στο Super Κατερίνα

Η απάντηση για την συνεργασία με την Σοφία Χατζηπαντελή

«Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική της πρόταση: Ναι και επέμενα και πάρα πολύ μάλιστα. Είχε πολύ πλάκα η άτιμη. Εκεί που ήταν χαρούμενη μετά ήταν λυπημένη, εκεί που νευρίαζε μετά γέλαγε, δεν την έβρισκες πουθενά.

Εγώ δεν την έκανα unfollow. Δεν ξέρω γιατί μη με ρωτάς γιατί με έκανε εκείνη, δεν έχω ιδέα, στο ορκίζομαι πραγματικά, δεν ξέρω τι να σου πω. Ήμασταν μαζί με τον Τάσο και τον Γιώργο και ήμασταν σε κάποια γυρίσματα του τελικού, ημιτελικού, δεν θυμάμαι και που ήμασταν. Ήμασταν μετά την Ρώμη, που συνυπήρξαμε όλοι μαζί και μια χαρά, όπως είδατε τα επεισόδια, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Και μου έρχεται ο Σπύρος και μου δείχνει ένα στόρι, ο συνεργάτης μου εδώ και 14 χρόνια. Και μου λέει "κοίτα αυτό το στόρι". Και λέω "τι μου το δείχνεις παιδάκι μου εμένα αυτό; Που θες να ξέρω εγώ τι κάνει η Σοφία" και μου λέει "όχι, δεν κατάλαβες, εσένα έκανε unfollow". Του λέω "έμενα; Α εντάξει", αυτό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έχω μιλήσει με την booker της, η οποία με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι εύχεται να μην το πάρω άσχημα και ότι να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον. Της είπα "εντάξει μην ανησυχείς νέα παιδιά είναι , έτσι είναι η ζωή, δεν πειράζει, όλα καλά"».

"Έσπασε" τη σιωπή της για τα αρνητικά σχόλια

«Ξέρεις πόσο χρειαζόμουν την αγκαλιά; Έτσι είναι η ζωή και έτσι είναι ο κόσμος και έτσι είναι το ανθρώπινο είδος. Να πάμε λίγο πίσω τότε που ήσουν νέα και μοιραία με το μικρόφωνό σου, πώς μπορούσα να μη σου μιλήσω βρε τέτοιο πλάσμα κι εσύ και σε όλα τα πλάσματα που προσπαθούν και δουλεύουν για τη ζωή τους, γιατί κι εγώ για τη δική μου ζωή δούλευα τότε. Οπότε τον δικό σου αγώνα τον καταλαβαίνω ξεκάθαρα και καταλαβαίνω και πάρα πολύ παραπάνω από ότι νομίζεις γιατί κι εγώ το ίδιο έκανα.

Τώρα, να έρθουμε στο σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που με ξέρεις δεν έχουν αλλάξει και πολλά, ο χαρακτήρας μου είναι ακέραιος. Είμαι πολύ σταθερή και αυτό δημιουργεί λίγο πρόβλημα να ξέρεις, γιατί οι ακέραιοι σταθεροί χαρακτήρες που έχουν συγκεκριμένα πιστεύω και είναι ξεκάθαροι με τους άλλους και με τους συνεργάτες τους, συνήθως είναι αυτοί που ακούνε τα πάρα πολλά, αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή».

Το κεφάλαιο GNTM

«Δεν μπορώ να σου πως ούτε "ναι" ούτε "όχι". Θέλω να ξεκουραστώ φέτος το καλοκαίρι. Ήδη με βρήκε κουρασμένη. Είχα ξεκινήσει από το Dancing, μετά συνεχίσαμε με το Shopping, μετά έκανα και το GNTM, δεν γίνεται να δουλεύεις και έτσι. Κατάλαβες τι εννοώ; Γιατί ένας άνθρωπος, εκτός από τα παιδιά που είναι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή μου και η οικογένειά μου και θέλω να την απολαύσω, τώρα μεγαλώνοντας, δεν μπορώ να κρύψω τις ώρες και τις ημέρες, όσο ήταν μωρά κάπως τα κουτσοέφερνα, τώρα ξέρουν ακριβώς τι ώρα είναι, πόσο έλειψα, που βρίσκονται και γιατί», εξήγησε για το τι σκέφτεται να κάνει την επόμενη σεζόν.

«Αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή. Θέλω ξεκούραση για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν θα ξέρω κι εγώ τι λέω στο τέλος. Πρέπει να ξεκουράζεται ένας επαγγελματίας και να γεμίζει ιδέες και να ακούει λίγο και να αφουγκράζεται την εποχή», πρόσθεσε.

«Εγώ πιστεύω ότι ίδια ήμουν πάντα. Αλλά ξέρεις πολλές φορές οι ανάγκες της εκπομπής και το story time της εκπομπής και ο τρόπος που έχει στηθεί η εκπομπή έχει ανάλογες ανάγκες κάθε φορά. Όταν βλέπω νέα παιδιά που θα ήθελαν τη δική μου την καριέρα και παραπάνω από την δική μου την καριέρα, που έχω δουλέψει πάνω από 30 χρόνια τίμια και σταθερά, δεν είναι τόσο εύκολο να έρθει κάποιος σε μία εκπομπή και να πει "το έκανα". Οπότε φυσικά και είμαι αυστηρή», δήλωσε για το γεγονός πως πολλοί την χαρακτήριζαν αυστηρή.

Η κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου

Κάποτε το μελαχρινό μοντέλο ανέφερε πως δέχθηκε bullying όσο βρέθηκε στο GNTM και πολλοί το έριξαν στην παρουσιάστρια: «Γιατί να το πει για μένα; Εγώ δεν το πήρα ποτέ ότι το είπε για εμένα. Οι υπόλοιπο το πήραν ότι το είπε για μένα. Ποτέ δεν κατάλαβα κάτι. Η Ηλιάνα δεν ήταν δικιά μου επιλογή από την αρχή. Υπήρξαν κάποιες επιλογές οι οποίες γίναν από το κανάλι και γίναν δοκιμαστικά και όταν φτάσαμε στο τέλος και μου είπαν "λοιπόν, πιστεύεις Ηλιάνα ή τάδε;" τους είπα "παιδιά, πιστεύω ότι η Ηλιάνα είναι πάρα πολύ φρέσκια, πολύ ωραίο κορίτσι, μελαχρινή κλπ, και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά όλοι μαζί"».

«Δεν σημαίνει ότι το πήρα και πάρα πολύ στα σοβαρά. Στη ζωή κάποιοι μας αγαπάνε, κάποιοι δεν μας αγαπάνε. Κάποιοι μας σέβονται, κάποιοι δεν μας σέβονται. Δεν μπορούμε να περνάμε το υπόλοιπο της ζωής μας να προσπαθούμε να πείσουμε τον καθένα για το τι είμαστε και το τι πιστεύουμε, παρά μόνο γι' αυτούς που έχουν πραγματική σημασία για εμάς, πρώτον.

Και δεύτερον, είναι αυτοί που δεν σ' αγαπάνε, αλλά είναι κι αυτοί που σ' αγαπάνε πάρα πολύ. Και καλύτερα να εστιάζουμε σε αυτό που μας δίνει χαρά, που μας δίνει ενέργεια, που μας δίνει ζωή και όχι γι' αυτούς που δεν μας αγαπάνε, γιατί αυτοί που δεν μας αγαπάνε, έτσι κι αλλιώς, ότι και να πούμε, ότι και να κάνουμε, δεν υπάρχει να κερδηθεί, γιατί μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικά στρατόπεδα», εξήγησε.

Κατέληξε για το συγκεκριμένο ζήτημα: «Με την Έλενα δεν έχω μιλήσει, έχω μιλήσει με την Ηλιάνα. Την πήρα εγώ βέβαια, της είπα "δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που γίνονται, εξηγείστε μου γιατί γίνονται όλα αυτά". Και η απάντηση που πήρα ήταν ότι "μας έχουν πει από μέσα ότι εσύ ζήτησες να φύγουμε"».

Επιστρέφει με πρωινή εκπομπή;

«Απ' ότι φαίνεται θα συνεχιστεί, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Γιατί να κάνω και κάτι άλλο; Καλά δεν είμαστε κι έτσι;», είπε για το Shopping Star.

«Δεν ξέρω κάτι, αλλά δεν νομίζω», απάντησε για τις φήμες που την θέλει σε πρωινό με τον Καράβα.

Ο γάμος της με τον Κρασσά και οι σχέσεις με τα παιδιά τους

«Μόνο έτσι πρέπει να γίνεται. Όποιος κάνει το αντίθετο, είναι πάρα πολύ κρίμα γιατί όταν αγαπάς έναν άνθρωπο τον αγαπάς για όλα του, δεν τον αγαπάς μόνο για τα μισά του. Όταν έρχεται με δύο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δύο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά ο άνθρωπός σου. Είναι κομμάτι του, είναι η ζωή του, είναι η αγάπη του η μεγάλη τα παιδιά του. Πως είναι δυνατόν να μη συμπεριφέρεσαι σωστά στα παιδιά ενός ανθρώπου που αγαπάς; Στην αρχή δεν ήξερα από που να φύγω. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ξαφνικά βρέθηκα με δύο παιδιά», ανέφερε.

«Ο Ηλίας είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. Ένα από τα πράγματα που με κέντρισε και με μαγνήτισε και λάτρεψα πάνω του είναι πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά του. Από το πρώτο λεπτό που τον είδα. Τα έβλεπε και "έλιωνε"», επισήμανε έπειτα.

«Έχω βοήθεια και έχουμε ταλαιπωρηθεί και πάρα πολύ με τις βοήθειες πήγαινε - έλα, αλλά προτιμάμε όταν είμαστε μαζί να είμαστε μόνοι μας. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο, πέφτει και καμία φωνή, μη νομίζεις, άνθρωπος είμαι και εγώ», τόνισε.

Και σε ερώτηση για το αν έχει πρόβλημα να δει την κόρη της στον χώρο του μόντελινγκ, δήλωσε: «Εγώ δεν έχω θέμα, για ρώτα τον Ηλία».

«Ένα ζευγάρι για διάφορα τσακώνεται, δεν είναι μόνο αυτό, το θέμα είναι να υπάρχει σεβασμός και αλληλοεκτίμηση στο τέλος της ημέρας για να μπορείς να τα λύνεις τα θέματα».

Όσον αφορά ένα τρίτο παιδί, αποκάλυψε: «Αυτό να σου πω την αλήθεια το έχω σκεφτεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Να κάνω ή να μην κάνω; Νομίζω όχι, φτάνει».

Οι πλαστικές και τα λίφτινγκ

«Μ' αρέσει να βλέπω το πρόσωπό μου να μεγαλώνει, είναι κάτι προσωπικό. Δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά πράγματα να βλέπω γενικά», είπε στο τέλος και έκλεισε την συζήτηση, λέγοντας: «Αυτό που σκεφτόμουν είναι μια και καλή να κάνω ένα ωραίο λίφτινγκ».