Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Κάνε mute, είναι ανάγκη να το...» - Η αιχμηρή απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το unfollow της Βίκυς Καγιά 

«Έχω περάσει πολλά χρόνια μόνη μου και πολλές δυσκολίες για να κάθομαι τώρα να ασχολούμαι με… »

«Κάνε mute, είναι ανάγκη να το...» - Η αιχμηρή απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το unfollow της Βίκυς Καγιά 
News 24.01.2023 18:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε σήμερα 24/1 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks και την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων την ρώτησε για το πρόσφατο unfollow που δέχτηκε από τη Βίκυ Καγιά αλλά και για το αν εκείνη εξακολουθεί να την ακολουθεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες συζητιέται αρκετά το θέμα follow - unfollow, με αφορμή το γεγονός ότι η Σοφία Χατζηπαντελή σταμάτησε να ακολουθεί την Βίκυ Καγιά, η οποία με τη σειρά της έκανε unfollow τον Δημήτρη Σκουλό (δείτε εδώ την αντίδρασή του)

Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το unfollow της Βίκυς Καγιά

«Εγώ ναι, γιατί;» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στη συνέχεια εξήγησε το σκεπτικό της: «Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή, τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Έχω βάλει σε mute πολύ κόσμο. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε κάνει παρέα ή να έχετε συνεργαστεί και μετά λες μπορεί να μη μου ταιριάζει το feed, να μη μου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος κτλ, δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unflollow, καν’ τον ένα mute. Είναι ανάγκη να το ξέρει και ο κόσμος;»

«Άρα είναι mute η Καγιά» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά γελώντας χωρίς να το διαψεύδει. «Έχω περάσει πολλά χρόνια μόνη μου και πολλές δυσκολίες για να κάθομαι τώρα να ασχολούμαι με μικροπράγματα… » σχολίασε τέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά της (δείτε εδώ τι είπε).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Η σημερινή νικήτρια του ριάλιτι - Τα σχόλια για το ντύσιμο της

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά...» - Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Γιάννη Καραβασάνη

Share