«Η εγκυμοσύνη αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...» - Συγκινήθηκε στον αέρα του OPEN η Φαίη Ξυλά για την αποβολή της

«Είχα δίδυμα αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η εγκυμοσύνη αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...» - Συγκινήθηκε στον αέρα του OPEN η Φαίη Ξυλά για την αποβολή της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 24/3 η Φαίη Ξυλά με αφορμή την θεατρική παράσταση «Πέμπτο σκαλοπάτι». Η όμορφη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, με την ίδια να δηλώνει την φανερή απογοήτευσή της.

Ταυτόχρονα, η Φαίη Ξυλά μίλησε για τον γιο της, για τον πρώην σύζυγό της, για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Βασίλη Μίχα αλλά και για την αποβολή που είχε.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Φαίης Ξυλά

«Λέω ότι είμαι καλά μέσα σε όλη αυτή την περιρρέουσα πολύ άσχημη ατμόσφαιρα που συμβαίνει τελευταία στην Ελλάδα που δεν μπορεί, φυσικά, να μην με επηρεάσει αλλά μην σας βαρύνω κιόλας πρωί πρωί. Αλλά, όλοι συνεχίζουμε τις ζωές μας, τις δουλειές μας γιατί πρέπει να επιβιώσουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε όλοι μια σκιά και ένα συλλογικό τραύμα πλέον. Καταλαβαίνετε για ποιο πράγμα μιλάω.

Όλο αυτό με έκανε να αισθανθώ ανασφάλεια σε σχέση με τον γιο μου και φυσικά να αισθανθώ ότι είμαι σε μια χώρα που μας προδίδει όλους συνεχώς. Δεν είναι το μόνο που συμβαίνει, απλώς αυτό το έγκλημα κατά τη γνώμη μου μας έδωσε μία και μας πήγε ακόμα πιο κάτω και φυσικά και τα λόγια είναι φτωχά για τους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, ότι κι αν πεις ο πόνος τους δεν απαλύνεται. Ένιωσα μεγάλη ανασφάλεια με την έννοια πως από τύχη ζούμε όλοι μας. Θα ήθελα να αποδοθεί με κάποιον τρόπο δικαιοσύνη για όλο αυτό.

Είναι μια μεγάλη κουβέντα αυτό. Όλοι συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να έχουμε στιγμές χαράς με τα παιδιά μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ξεχνάμε. Νομίζω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε! Δεν πρέπει!», ανέφερε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

«Ευτυχώς με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Βοηθιόμαστε. Είναι αρκετά δύσκολο για μια γυναίκα να κάνει και καριέρα και να μεγαλώνει ένα παιδί αλλά είναι κάτι που βιώνουν οι περισσότερες γυναίκες αυτή τη στιγμή γιατί οι περισσότερες είναι εργαζόμενες. Το παιδί είναι full time job, πρέπει να είσαι συνέχεια με το παιδί και είναι σημαντικό η επαφή που έχεις να είναι ουσιαστική, αυτό προσπαθώ να κάνω! Τον παίρνω μαζί στο θέατρο ή στα γυρίσματα» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Βασίλη Μίχα, εξήγησε:

«Δεν διέψευσα ούτε επιβεβαίωσα τις φήμες για σχέση με τον Βασίλη Μίχα όπως κάνω και με όλα τα κουτσομπολιά. Κι εγώ και ο Βασίλης το είδαμε λίγο ως κοπλιμέντο αυτό, ότι πείθουμε τόσο πολύ στη σειρά… Απλά μου φαίνεται πολύ αστείο στη σημερινή εποχή να μπερδεύεις τους ηθοποιούς με τους ρόλους που παίζουν, όχι ότι δε συμβαίνει, αλλά μου φάνηκε ότι παρατραβήχτηκε και ότι είναι παλιακό, ήταν too much. Δε με ενόχλησε, αλλά μου φάνηκε αστείο ότι συμβαίνει.

Άσχημο μου φάνηκε γι’ αυτούς που μπαίνουν στη διαδικασία να το γράψουν χωρίς εγώ να έχω πει κάτι. Αν συμβαίνει κάτι στη ζωή μου και θέλω να το πω, τότε θα το πω και θα το συζητήσω/ Μπορεί εγώ να έχω μια σχέση ή ο Βασίλης αντίστοιχα, πως βγαίνεις και λες κάτι τέτοιο. Μου φαίνεται αγενές το λιγότερο» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε πως η πρώτη της εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ήταν σε δίδυμα.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα δίδυμα, αλλά η εγκυμοσύνη αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ένιωσα μαμά από την πρώτη στιγμή που έμεινα έγκυος. Παρότι αυτό το φίλτρο δεν το είχα ποτέ πριν, αυτό το καμπανάκι που λέμε, αλλά όταν έμεινα έγκυος, που δε το περίμενα κιόλας, ένιωσα αμέσως ότι είμαι μαμά. Τώρα δε θα ήθελα άλλο παιδί, βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ αλλά δεν νομίζω. Ούτε δεύτερο γάμο θα έκανα. Και τον πρώτο για πάρτι τον κάναμε. Στη ζωή όμως ποτέ μη λες ποτέ! Η ζωή είναι απρόβλεπτη», ανέφερε χαρακτηριστικά Φαίη Ξυλά.