«Reggaeton τι είναι;» - Ξεκαρδίστηκαν στο γέλιο Πασχαλίδης & Βλάχος στην προσπαθώντας να τραγουδήσουν Φουρέιρα

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Reggaeton τι είναι;» - Ξεκαρδίστηκαν στο γέλιο Πασχαλίδης & Βλάχος στην προσπαθώντας να τραγουδήσουν Φουρέιρα

Ο Πάνος Βλάχος μπορεί να είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός με συμμετοχές σε σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, παράλληλα όμως δοκιμάζεται και στο τραγούδι, αφού έχει κυκλοφορήσει δικά του κομμάτια, ενώ παράλληλα κάνει και live εμφανίσεις (δείτε εδώ τη νέα σχέση του Βλάχου).

Σε μία από τις παραστάσεις, που έδωσε στο Σταυρό του Νότου ο Βλάχος είδαμε να ανεβάζει στη σκηνή το Μίλτο Πασχαλίδη, ο οποίος πιάστηκε εξαπίνης μιας και ο ηθοποιός του την είχε καλά φυλαγμένη.

Πιο αναλυτικά, μέσα από ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε στο Tik Tok είδαμε τον Μίλτο να προσπαθεί να τραγουδήσει το Reggeaton της Ελένης Φουρέιρα, ωστόσο αυτό δεν πήγε και τόσο καλά μιας και ο τραγουδιστής δεν ήξερε του στίχους.

Η προσπάθεια του Μίλτου Πασχαλίδη να τραγουδήσει Ελένη Φουρέιρα

Ανακοινώθηκε η μεγάλη επιστροφή της Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα από εκεί που ήταν στο απόγειο της καριέρας της με εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με μία παύση, αφού η απόφαση της να γίνει μητέρα για πρώτη φορά ήταν πιο σημαντική από κάθε τι άλλο.

Μετά λοιπόν από τον τοκετό και τον ερχομό του υγιέστατου γιου της στη ζωή, η απόλυτη pop Ελληνίδα τραγουδίστρια θα επιστρέψει και πάλι σε αυτό για το οποίο έχει γεννηθεί να κάνει και αγαπάει από πολύ μικρή (δείτε εδώ την πεθερά της Φουρέιρα).

Μέσα λοιπόν από ένα νέο βίντεο, που δημοσίευσε η Φουρέιρα το Σάββατο 25/2 στο προφίλ της στο instagram έδειξε λίγες από τις καλύτερες στιγμές της στην πίστα με το συναισθήματα της να είναι η ανυπομονησία να βρεθεί με το κοινό της και κανένα άλλο.

«Δε μπορώ να περιμένω», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.