Δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με τον Αλμπέρτο Μποτία - Αυτή είναι η πεθερά της Ελένης Φουρέιρα

Δείτε φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με τον Αλμπέρτο Μποτία - Αυτή είναι η πεθερά της Ελένης Φουρέιρα

Ο όμορφος έρωτας της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία ξεκίνησε πριν από περίπου 7 χρόνια. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα σε έξοδο τους στο Κολωνάκι και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει, ο ποδοσφαιριστής ήταν εκείνος που προσέγγισε την τραγουδίστρια.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες ήταν από τις διακοπές τους στη Νάξο, με το ζευγάρι να παίζει... κρυφτό για να μην μαθευτεί η σχέση τους στα media.

Περίπου έναν χρόνο αργότερα Φουρέιρα και Μποτία αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, την ώρα που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν παντού. Ποτέ όμως δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού είναι δυο άνθρωποι που θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Από το καλοκαίρι βιώνουν μια άλλη πραγματικότητα. Εκεί που είχαν βάλει τη ζωή τους σε μια ροή, η μεταγραφή του Αλμπέρτο στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας πρόσθεσε έναν σοβαρό χιλιομετρικό παράγοντα στο πρόγραμμά τους. Αυτό, σε συνδυασμό με την εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό μετά την επιτυχία της στη Eurovision, έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο πώς οι δυο τους θα μπορούν να συντονιστούν και να συναντηθούν», έλεγε τότε άνθρωπος από τον φιλικό κύκλο τους, με την Ελένη Φουρέιρα όμως να "σπάει" τη σιωπή της και να αναφέρει πως είναι όλα ψέματα.

Τον Ιούνιο του 2021 δημοσίευσαν επιτέλους την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, ενώ πριν μερικούς μήνες με κοινή τους πάλι φωτογραφία, ανακοινώθηκε και η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία εδώ και μερικέ ημέρες είναι γονείς και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, η τραγουδίστρια τους εξέπληξε όλους όταν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία με τον μπέμπη της να θηλάζει.

Επίσης, μπορεί να μην έχει αποκαλύψει το όνομα του παιδιού της, εμείς όμως ήδη γνωρίζουμε πως θα το βαφτίσει.

Μπορεί λοιπόν οι γονείς της Ελένης Φουρέιρα να είναι κοντά και να βλέπουμε το εγγόνι τους, ωστόσο η οικογένεια του Μποτία βρίσκεται στην Ισπανία. Εμείς όμως, εντοπίσαμε στο προφίλ του ποδοσφαιριστή φωτογραφία της μητέρας του.

Αυτή είναι η μητέρα του Μποτία και πεθερά της Φουρέιρα

Αλμπέρτο Μποτία μαμά