''Άδειασε'' δημόσια το Στέφανο Κωνσταντινίδη μετά τις φήμες για νέα σχέση - Η απάντηση του Βο

Παρεξήγηση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον περασμένο μήνα είδαμε να μας απασχολεί ιδιαίτερα ο Βο σχετικά με τις εξελίξεις στα ερωτικά του μιας και ο χωρισμός του από την Καρολίνα Καλύβα ήταν κάτι έντονο για τον ίδιο, αφού προέκυψε μετά από την απιστία της στο Survivor all star.

Σε κάθε περίπτωση, το τοπίο ξεκαθαρίστηκε σύντομα με τον ράπερ να δηλώνει, πως δεν είχε σκοπό να γυρίσει πίσω και δεν ήθελε να έχει άλλες επαφές με τη γυμνάστρια σε ένα κατά τα άλλα πολύ πολιτισμένο ύφος.

Νέες εξελίξεις είδαμε να γίνονται ωστόσο γνωστές για την προσωπική του ζωή την Παρασκευή 24/3 μέσα από το Super Κατερίνα και το φίλο του Βο, Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος ουσιαστικά ''έδωσε'' μια νέα του σχέση (δείτε εδώ όσα είπε).

Από τη μεριά του ο Βο -την ίδια ημέρα - λίγο αργότερα από τη φήμη για τη νέα του σχέση με τη Μαρία Μπάτζιου, που καθόταν δίπλα σου βραδινή έξοδο σε γνωστό μαγαζί της Ιεράς Οδού, θέλησε να δώσει μια απάντηση μέσα από το instagram.

Πιο αναλυτικά, διέψευσε κάθε ερωτική σχέση με την κυρία, που φαίνεται στη φωτογραφία τονίζοντας, πως το μόνο ζευγάρι στην παρέα ήταν ο Δάντης με την Ασημίνα. Σε κάθε περίπτωση, μας κάνει εντύπωση, το γεγονός πως ο Κωνσταντινίδης αν και καλός φίλος του Βο άφησε να εννοηθεί κάτι, που δεν ισχύει...

Η ανάρτηση του Βο για τις φήμες της νέας του σχέσης

«Επειδή ακούω πολλά από το πρωί...Σε αυτό το τραπέζι το μόνο ζευγάρι είναι ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μια φιλική παρέα», έγραψε στο story του ο Βο.

Bo - σχέση

Το ίδιο βράδυ είδαμε το Βο να ταΐζεται στο στόμα από την...

Μέσα από αναρτήσεις, που είδαμε να γίνονται στο Instagram είδαμε, πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης είχε βγει για φαγητό μαζί με τον καλό τους φίλο, Βο. Μέσα μάλιστα από βίντεο, που δημοσίευσαν οι ίδιοι είδαμε, πως η Ασημίνα τάιζε τον ράπερ στο στόμα, όσο δίπλα της στεκόταν ο Δάντης, μιας και όλοι μαζί είναι μια καλή παρέα.