Ξανά σε σχέση η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το επιβεβαίωσε στην κάμερα

«Αφού βρήκα εγώ τον βασιλιά μου, θα τον βρείτε όλες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξανά σε σχέση η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το επιβεβαίωσε στην κάμερα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Κρεμλίδου στο Youtube βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και την χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της.

Να υπενθυμίσουμε ότι το όμορφο μοντέλο έφτασε ένα βήμα πριν τον γάμο, ωστόσο πριν 5 μήνες αποφάσισαν να βάλουν τέλος όχι μόνο στα σχέδια να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όσο και γενικότερα στη σχέση τους.

Το πρόσωπο του πρώην συντρόφου της δεν μας το αποκάλυψε ποτέ, αλλά κι ούτε λεπτομέρειες για εκείνον (Ωστόσο το Youweekly σας έχει δείξει μήνες τώρα το πρόσωπό του). Όπως φαίνεται όμως, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Ξανά μαζί με τον πρώην της η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Αφού βρήκα εγώ τον βασιλιά μου, θα τον βρείτε όλες. Θα σου πω τι έγινε. Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε. Είναι μία συζήτηση που ξεκίνησε ξαφνικά να γίνεται αναπαραγωγή και να παίζει αρκετά στα τηλεοπτικά μέσα. Εκεί παραδέχτηκα πως έκανα εγώ λάθος που μίλησα για την πρόταση γάμου, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό μου, αυτό ένιωσα, αυτό έκανα. Δεν μπορούσα να το κρατήσω.

Είδα ότι ακόμα και τα ελάχιστα που έδειχνα, δεν μου έκαναν καλό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν λειτουργεί. Κάθε φορά που δείχνω κάτι για την ζωή μου, μετά δεν λειτουργεί. Και επειδή υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές που δεν μας θέλουν μαζί, να τους πω περαστικά πρώτον και να είναι καλά.

Γίνονται τόσα πράγματα στον κόσμο μας, στιγμές πολύ έντονες και για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με το αν είμαι παντρεμένη, αν παντρεύτηκα και αν χώρισα. Αυτός είναι ο καημός του κόσμου; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγήκα και δεν βγαίνω να μιλήσω τηλεοπτικά, έβλεπα κάμερα και έτρεχα, με είχε πιάσει κάτι τέτοιο, δεν ήθελα να έρθω σε δύσκολη θέση, αλλά ούτε να πω ψέματα», αποκάλυψε η Δήμητρα.

Στο 12.51′ μιλά για την επανασύνδεση.