Εάν συμβεί θα συζητηθούν πολύ - Η πρόταση που δέχτηκαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου

Πολύ ευχάριστο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή 24/3 μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Ελένη, η οποία αφορά σε ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθιου.

Πιο αναλυτικά οι δύο είναι πιθανό να μας απασχολήσουν από του χρόνου μιας και δέχτηκαν μια πολύ σοβαρή πρόταση από μεγάλο κανάλι, η οποία αν ευοδωθεί θα είναι κάτι, που δεν έχουν κάνει ξανά μαζί σε τέτοιο επίπεδο (δείτε εδώ αν αποχωρεί η Κορινθίου από το Πρωινό).

H πρόταση που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά από επικοινωνία με το κανάλι του Star, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η αποκάλυψη του Αϊβάζη για το Asia Express

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης κάνοντας ανοιχτά τα παράπονα, που έχει από την συμμετοχή του στο Asia Express και το Survival Secret.

«το Asia Express ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Κουραστικό, δύσκολο και είδατε το 5% από ότι συνέβη γενικά σε όλο αυτό το ταξίδι. Σίγουρα μου έβγαλαν έναν άλλο χαρακτήρα προς τα έξω. Έγινε κάτι απαράδεκτο πίσω από τις κάμερες, κάτι το οποίο ηθικά δεν το δέχομαι. Αυτό με επηρέασε σε όλο το κομμάτι του ταξιδιού», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μια συγγνώμη θα ήταν αρκετή, ακόμα και τώρα, απέναντι σε αυτό από το συγκεκριμένο άτομο που εμπλέκεται σε αυτό αλλά δεν πειράζει. Αυτό είναι ως προς γνώση για να ξέρουμε από εδώ και πέρα πως θα συμπεριφερόμαστε», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Το Survival Secret ήρθε σε μια εποχή που είχαν πλησιάσει όλους μας, όλους τους συμμετέχοντες που ήταν ένα καλό ουσιαστικά κάστινγκ. Μετά την επιτυχία του Survivor θέλαμε να μπορέσουμε να στηρίξουμε μια ελληνική παραγωγή. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να στηριχθεί αυτό το πράγμα, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Εκτέθηκαν πολύ, μάλιστα, γυρισματικά και σαν τοποθεσία στον τηλεθεατή. Δεν θα το ξανάκανα» πρόσεθεσε, επίσης, ο Γιάννης Αϊβάζης.