Ελίνα Παπίλα: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά...» - Η απάντηση της για την δηλώσεις της Χατζηβασιλείου περί "κλεψίματος"

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελίνα Παπίλα: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά...» - Η απάντηση της για την δηλώσεις της Χατζηβασιλείου περί

Το πρωί της Παρασκευής (24/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε το απόσπασμα από την συνέντευξη, που πρόσπαθησαν να πάρουν οι δημοσιογράφοι, από την Ελίνα Παπίλα μετά τις δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου, σχετικά με την εκπομπή «Είμαστε Μαζί» του ΑΝΤ1.

«Ακούστε να σας πω ένα μυστικό που πρέπει να το ξέρετε όλοι. Η δόνησή μας χρειάζεται να είναι υψηλή, και εκπέμπουμε φως και εκεί έλκουμε να έρθουν ωραία πράγματα στη ζωή μας. Ξέρετε πότε πέφτει η δόνηση και γκριζάρει; Όταν πάμε να βρούμε ένα λάθος κάπου, όταν γκρινιάζουμε, όταν κακολογούμε, επικρίνουμε και σχολιάζουμε τρίτους.

Έλειπα, δεν την είδα γιατί έλειπα στον γιο μου στο εξωτερικό. Είχε λίγα κοινά από αυτά που ήθελα και είχα προτείνει. Είδα κάποια πράγματα που είχα προτείνει και χάρηκα. Είχα προτείνει πώς όταν θα έχουμε έναν άνθρωπο καλεσμένο να του έχουμε ένα πρόσωπο έκπληξη.

Δεν με πήρε να με ρωτήσει κάτι γιατί τα είχαμε πει όλα εκεί. Άμα έχουμε κάτι ενδιαφέρον να πούμε γιατί να μην πάω; Έχω πάει και σε εκπομπή με χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Δεν περιμένω να δικαιωθώ από την τηλεόραση με αυτή την επιλογή. Έχω δικαιωθεί για 15 χρόνια στην prime time. Αυτή τη στιγμή δεν συζητάω τίποτα τηλεοπτικά!», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Η αντίδραση της Ελίνας Παπίλα μετά τις δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Περιμένοντας την όλα τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι των καναλιών έξω από το στούντιο του ΑΝΤ1, ώστε να κάνει μια δήλωση για τα όσα είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αρνήθηκε να δώσει έστω και μία δήλωση, υποστηρίζοντας ότι έχει αργήσει στο γύρισμα.

«Να είστε καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ έχω αργήσει και έχουν ξεκινήσει αλήθεια σας λέω. Παιδιά με πήραν τηλέφωνο ότι έχω καθυστερήσει, πραγματικά. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!», είπε η Ελίνα Παπίλα.