Ελεονώρα Μελέτη: «Πως θα το μεγαλώσω το...» - Η αντίδραση της παρουσιάστριας όταν έμαθε ότι περιμένει κοριτσάκι

«Χριστέ μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Παρασκευής (24/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Αγγελική Ηλιάδη για την προσωπική της ζωή και την ευλογία, που έκανε μόνο αγόρια.

«Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Τα αγόρια έχουν μια παιδικότητα, την οποία και σαν άνδρες πια την κρατάνε. Τα κορίτσια βιάζονται να μεγαλώσουν και το λέω γιατί και από μένα το ξέρω, γιατί και εγώ ήθελα από μικρή ηλικία να φεύγω», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Με αφορμή αυτή την δήλωση της τραγουδίστριας, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega, εξομολογήθηκε την στιγμή που έμαθε ότι θα κάνει κοριτσάκι (δείτε εδώ την έκπληξη που της έκαναν πρόσφατα) και δεν ήταν όπως τα περίμενε.

Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη μόλις έμαθε ότι θα κάνει κορίτσι

«Πραγματικά, εγώ έχω έρθει στη θέση της Αγγελικής, την καταλαβαίνω… Κι εγώ όταν είχα μάθει ότι περιμένω κορίτσι, που ήμουν σίγουρη ότι κυοφορώ αγόρι, είχα πάθει μια τρέλα. Λέω “Χριστέ μου, τώρα εγώ πώς θα παίξω με Barbie; Πώς θα το μεγαλώσω το κορίτσι;” Όχι σε σύ έτσι ένιωθα -ότι θα κάνει αγόρι-.

Όταν ο γιατρός μού είπε ότι “έχεις κόρη”, κοιτάω τον άντρα μου και του λέω “τι θα κάνουμε; Πώς θα το μεγαλώσω εγώ αυτό το παιδί;”. Και μετά καθόμουν και σκέφτομαι αν κάνει τα ξενύχτια που έχει κάνει η μαμά της, τα ξεπορτίσματα που έχει κάνει η... Έχω νιώσει αυτό που νιώθει η Αγγελική. Άσε με, άσε με είναι δίκαιο αυτό που λέει και νιώθει. Έχει δίκιο!», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.