Εκτός Αθηνών η Ελεονώρα Μελέτη με την 4χρονη Αλεξάνδρα - "Σούσουρο" με το βίντεο που δημοσίευσε με την κόρη της

Που βρέθηκαν μαμά και παιδί;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη, πέρα από επιτυχημένη παρουσιάστρια, είναι μία πολύ καλή και αφοσιωμένη μητέρα, η οποία μόλις γυρνάει στο σπίτι της μετά τη δουλειά, αφιερώνει όλο τον χρόνο της στην κόρη της, Αλεξάνδρα, η οποία μεγαλώνοντας μέρα με τη μέρα την εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο με την συμπεριφορά της (δείτε εδώ τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει).

Η ίδια, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο που πέρασε αποφάσισε να το περάσει μαζί της, πηγαίνοντας για σκι, και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τις στιγμές τους, φανερώνοντας σε όλους πως πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό κορίτσι που δεν φοβάται να δοκιμάσει πράγματα και σε αυτό έχει μοιάσει από την μητέρα της (δείτε εδώ την αντίδρασή της όταν την ρώτησε για αδερφάκι).

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την κόρη της

«Ήρθε ο άντρας μου σήμερα και μου είπε "δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας"»

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν πολίτη της χώρας, καθώς πάνω από 46 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του και οι αγνοούμενοι συνεχίζουν να είναι πολλοί και τη δεύτερη μέρα του δυστυχήματος. Στα κανάλια, λοιπόν, είναι το μοναδικό θέμα προς συζήτηση και το πρωί της Πέμπτης 2/3 η Ελεονώρα Μελέτη με το Mega Καλημέρα δεν έκαναν την εξαίρεση.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, ήταν αρκετά φορτισμένη με τις εξελίξεις και θέλησε να εξομολογηθεί δημόσια τα λόγια που της είπε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους), ακούγοντας για την σύγκρουση των τρένων. Τα λόγια του συγκίνησαν όλο το πλατό, αλλά και όλους τους τηλεθεατές, καθώς εκφράσουν κάθε γονιό.

«Ήρθε ο άντρας μου σήμερα, ο οποίος είναι ένας πολύ ψύχραιμος άνθρωπος και διαχειρίζεται με περίσσια ψυχραιμία τέτοια γεγονότα… Σηκώθηκε και μου είπε “δε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μας, θέλω να μείνει μικρό για να το προσέχω και να ελέγχω ότι είναι καλά”. Είναι σκέψεις που νομίζω ότι πραγματικά τις έχουμε κάνει όλοι αυτά τα τελευταία 24ωρα.

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο… Όσο και να συμπαρασταθούμε, τα λόγια δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να απαλύνουν αυτόν τον πόνο. Αυτό το βάθος του πόνου της ψυχής που θρηνεί αυτή τη στιγμή τον χαμό ενός νέου ανθρώπου», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.