«Η κόρη μου όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την 4χρονη Αλεξάνδρα

Όλα όσα είπε στις τηλεοπτικές κάμερες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Η κόρη μου όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την 4χρονη Αλεξάνδρα

Το πρωί της Πέμπτης (13/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια που πρόσφατα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε για την 4χρονη κόρη της, αλλά και την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από εκείνες τις γυναίκες, που προσπαθούν να συνδυάζουν πολλούς ρόλους μέσα στην καθημερινότητα της, καθώς έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και παράλληλα είναι και μία επιτυχημένη παρουσιάστρια.

Μεγάλη εντύπωση μάλιστα έκανε η πρόσφατη ανάρτηση της στα social media, πηγαίνοντας κάποια χρόνια πίσω, όταν παντρεύτηκε τον καλό της, Θοδωρή Μαροσούλη ενώ ήταν και έγκυος στη μικρή Αλεξάνδρα.

«8/12/17. Η προετοιμασία μου ως «νύφη! Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως «παντρεμένους». Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία. Κοιτώ τις φωτογραφίες κ είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή. Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος.

Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες κ κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι από τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα αλλά γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και η Ελεονώρα Μελέτη, όπως πολλές μανούλες επέστρεψε στην καθημερινότητά της και έτσι τη βλέπουμε να μπαίνει στο πρόγραμμα, που είχε προ γιορτών.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει η κόρη της

Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής του Alpha, αποκάλυψε το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει η κόρη της, σύμφωνα με αυτά που της είπε η αγαπημένη της.

Θα λέγαμε ότι θέλει να ακολουθήσει τα "χνάρια" της μαμάς της, γιατί της είπε πως είναι ανάμεσα από δύο επιλογές, η πρώτη είναι το επάγγελμα την μαγειρικής και η δεύτερη επιλογή είναι η παρουσίαση δελτίου ειδήσεων. Κάτι παρεμφερές με το επάγγελμα της μαμάς της.

«Η κόρη μου όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει μαγείρισσα ή να λέει ειδήσεις!» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.