Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Κάτια Δανδουλάκη: «Ο καθένας κρίνει και κρίνεται!» - "Κόλαφος" η ηθοποιός μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

Όλα όσα είπε!

Κάτια Δανδουλάκη: «Ο καθένας κρίνει και κρίνεται!» -
News 24.03.2023 19:20
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Το πρωί της Παρασκευής (24/3) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι νέες δηλώσεις που έκανε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη και την κόντρα τους. Τον τεέυταίο καιρό έχει ξεκινήσει μια λογομαχία μεταξύ των δύο ηθοποιών, που έχει συζητηθεί αρκετά, τόσο από αυτούς, όσο και από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός έδωσε μια απάντηση στην ηθοποιό, για τα όσα είπε.

«Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Το μίσος είναι και λίγο κακόγουστο πράγμα αλλά δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο. Ότι δεν θέλω να αναφέρεται σ’ εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σίριαλ. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μια πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κυρία Δανδουλάκη, τότε. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω», είπε αρχικά ο Χρήστος Πολίτης.

«Εγώ δεν βρίζω κανένα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σ’ όλη μου τη ζωή δηλαδή δεν έχω μισήσει. Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για μένα αλλά μίσος, ποτέ δεν έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα για κανέναν, κανέναν άνθρωπο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει κανέναν άνθρωπο, ούτε μισώ. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», ανέφερε στην συνέχεια, ο ηθοποιος (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Οι νέες δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη

«Το είπαμε, παιδιά. Εγώ δεν μιλάω. Ο καθένας κρίνει και κρίνεται. Ο χαρακτήρας μου είναι να μην μιλάω», είπε η Κάτια Δανδουλάκη και έφυγε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα...» - Η απάντηση της Κάτιας Δανδουλάκη στις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

«Να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου» - Ο Χρήστος Πολίτης αφόπλισε κατά της Κάτιας Δανδουλάκη

Share