Ελένη Φουρέϊρα: «Εργαζόμενη μητέρα!» - Οι νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας μετά την γέννηση του γιού της

Η καθημερινότητα της ως μαμά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από γεννήθηκε ο πρωτότοκος γιός της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια, που το σώμα της μετά την γέννα είναι λες και δεν γέννησε ποτέ (δείτε το εδώ) δεν θα προετοιμάζεται σιγά σιγά για την μουσική της επιστροφή.

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να έχει από την μία τον μπέμπη και από την άλλη τις πάρα πολλές ετοιμασίες για την καλοκαιρινή της περιοδεία, αλλά τα καταφέρνει όλα και φαίνεται πόσο αγαπά και τα δύο. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέϊρα έδειξε την καθημερινότητα της, μέσα από επτά φωτογραφίες.

Η ανάρτηση της Φουρέϊρα από την καθημερινότητα της

«Η ζωή τελευταία ως εργαζόμενη μητέρα« σχολίασε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με το γιο της ανήμερα της γιορτής της γυναίκας

Ημέρα χαράς και γιορτής ήταν η Τρίτη 7/3 για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία βλέπει τη ζωή της να έχει αλλάξει τόσο πολύ από την ημέρα, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, μπαίνοντας και εκείνη με τη σειρά της στο club των μαμάδων.

Η τραγουδίστρια μάλιστα έσβησε όχι μία αλλά δύο τούρτες (δείτε τις εδώ) για τα γενέθλιά της. Την Τετάρτη 8/3 δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τα γενέθλια της στο instagram, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές τους.

Ανάμεσα λοιπόν στις νέες αυτές φωτογραφίες ήταν και μία με την ίδια να κρατάει το χέρι του μωρού της, ενώ εκείνον φορούσε κορμάκι, που έγραφε ''Η μαμά μου και εγώ'', με τη Φουρέιρα να εύχεται με τον ιδιαίτερο αυτό τρόπο σε όλες τις γυναίκες για τη σημερινή παγκόσμια γιορτή τους.

«07/03, Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας. Κάνατε την ημέρα μου τόσο ξεχωριστή! Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. Νιώθω τόσο ευλογημένη», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.

Φουρέρα και γιος