Έσβησε όχι μία αλλά δύο τούρτες - Τα πρώτα γενέθλια της Ελένης Φουρέιρα ως μανούλα

Τα πόσα έκλεισε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Eleni Foureira
Instagram / Eleni Foureira

Τα πρώτα γενέθλια ως μανούλα γιόρτασε χθες 7/3 η Ελένη Φουρέιρα και αναντίρρητα είναι και τα πιο ευτυχισμένα της μιας και κρατά στις αγκαλιά της το πιο πολύτιμο και όμορφο δώρο που θα μπορούσε να είχε ποτέ, δηλαδή τον γιο της -δείτε εδώ πως είναι το σώμα της μετά τον τοκετό.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Αλμπέρτο Μποτία έχουν δημιουργήσει πια την δική τους οικογένεια και είναι πανευτυχείς, ενώ μάλιστα η πρώτη ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες πως επιστρέφει στα επαγγελματικά της.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε η Φουρέιρα το Σάββατο 25/2 στο προφίλ της στο instagram έδειξε λίγες από τις καλύτερες στιγμές της στην πίστα με το συναισθήματα της να είναι η ανυπομονησία να βρεθεί με το κοινό της και κανένα άλλο. «Δε μπορώ να περιμένω», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

Τα πρώτα γενέθλια της Ελένης Φουρέιρα ως μανούλα

Χθες, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα είχε τα γενέθλιά της και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα και ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα: την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες της. Μάλιστα, υποδέχτηκε στο σπίτι της μερικά από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και διασκέδασαν όλοι μαζί, με την Ελένη Φουρέιρα να σβήνει όχι μία αλλά δυο τούρτες.

Τα πρώτα γενέθλια της Ελένης Φουρέιρα ως μανούλα

Τα πρώτα γενέθλια της Ελένης Φουρέιρα ως μανούλα τούρτα

Ο κρυφός γάμος του ζευγαριού

Το ζευγάρι και κυρίως η Ελένη Φουρέιρα έχει ρωτηθεί πολλές φορές για το ενδεχόμενο γάμου, με την ίδια ωστόσο να αναφέρει πως έχει άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή. Βέβαια, έχουν βγει αρκετές φορές διάφορα δημοσιεύματα που παντρεύονται.

Αυτή την φορά λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, όχι απλά θα παντρευτούν, αλλά ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης , έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, καθώς δεν ήθελαν να γίνει γνωστό το γεγονός.

Ως ζευγάρι θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν. Βέβαια, η Ελένη Φουρέιρα έκανε την εξαίρεση και πριν μερικές ημέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία με τον μπέμπη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο μικρός είναι σκέτος γλύκας και εμείς γνωρίζουμε το όνομα που θα τους δώσουν οι γονείς του!