Παντρεύονται Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης στην Μύκονο! Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Πότε θα γίνει και ποιοι θα είναι οι κουμπάροι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανεβούν σιγά σιγά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης οι οποίοι μετρούν αντίστροφα για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει το επόμενο βήμα αυτό το καλοκαίρι στην Μύκονο!

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 3ημιση χρόνια, οπότε έχουν πάρει την απόφαση να πραγματοποιήσει τον γάμο τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι έχει προχωρήσει τις ετοιμασίες του γάμου, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Μύκονο, ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γαμήλια τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο ιδιόκτητο εκκλησάκι του εξοχικού που διατηρεί ο Κώστας Πηλαδάκης, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του κολλητού φίλου του, Αντώνη Ρέμου στην περιοχή Φωκός και εκεί μάλιστα αναμένεται να γίνει και η γαμήλια δεξίωση με λαμπερούς καλεσμένους.

Κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η στενή φίλη της ηθοποιού, Λεάννα Μάρκογλου, η οποία γνώρισε την Ναυσικά στον Κώστα (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις της Ναυσικάς όταν ρωτήθηκε για τον γάμο).

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη 

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τον Κώστα Πηλαδάκη

Είναι γνωστό πως όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν 24 χρονών, παντρεύτηκε με τον Κώστα Πηλαδάκη, έχοντας μάλιστα για κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο.

Ο γάμος είχε γίνει τον Ιούλιο του 2004 και η όμορφη παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα κεντητό και στενό νυφικό της, που αναδείκνυε τέλεια το μπούστο της. Τα μαλλιά της ήταν διαφορετικά, μιας και ήταν πιο σκούρα ξανθά, τα οποία τότε τα είχε μπούκλες. Τα κοσμήματά της ήταν διακριτικά ενώ κρατούσε και μια ανθοδέσμη με πορτοκαλί τριαντάφυλλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη δύο γιους, τον 18χρονο Διονύση και τον 16χρονο Φίλιππο, ωστόσο ο γάμος τελικά δεν κράτησε, παρόλα αυτά όμως διατηρούν μια πολύ καλή σχέση.

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη από το 2004

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη