«Ε σιγά σιγά...» - Η κοφτή απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για το γάμο της με τον Πηλαδάκη

Θα πάει πίσω το μυστήριο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ε σιγά σιγά...» - Η κοφτή απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για το γάμο της με τον Πηλαδάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Κώστα Πηλαδάκη με το γνωστό μοντέλο, να μη θέλει να προβάλλει ιδιαίτερα την προσωπική του ζωή, αφού στα social media δημοσιεύει κυρίως περιεχόμενο από τον εαυτό της.

Εδώ και καιρό όμως έχει γίνει γνωστό, πως η σχέση τους πάει πάρα πολύ καλά και έτσι το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ, πως έγινε γνωστή η είδηση).

Μέχρι στιγμής, η ίδια η Ναυσικά δεν είχε επιβεβαιώσει την είδηση, την Κυριακή 12/3 όμως μέσα από δηλώσεις, που έκανε στην κάμερα του Γειά σου, εξήγησε πως το μυστήριο θα γίνει, ωστόσο δε βιάζεται κιόλας.

Οι νέες δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για το γάμο της με τον Πηλαδάκη

«Ε σιγά σιγά θα γίνει και αυτό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε θα παντρευτώ. Δεν έχω βρει νυφικό, δεν έχω κάνει τίποτα», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τον Κώστα Πηλαδάκη

Είναι γνωστό πως όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν 24 χρονών, παντρεύτηκε με τον Κώστα Πηλαδάκη, έχοντας μάλιστα για κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο.

Ο γάμος είχε γίνει τον Ιούλιο του 2004 και η όμορφη παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα κεντητό και στενό νυφικό της, που αναδείκνυε τέλεια το μπούστο της. Τα μαλλιά της ήταν διαφορετικά, μιας και ήταν πιο σκούρα ξανθά, τα οποία τότε τα είχε μπούκλες. Τα κοσμήματά της ήταν διακριτικά ενώ κρατούσε και μια ανθοδέσμη με πορτοκαλί τριαντάφυλλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη δύο γιους, τον 18χρονο Διονύση και τον 16χρονο Φίλιππο, ωστόσο ο γάμος τελικά δεν κράτησε, παρόλα αυτά όμως διατηρούν μια πολύ καλή σχέση, με τον Κώστα Πηλαδάκη να βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor 5.

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη από το 2004

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη