Έφτιαξε με τα χεράκια της τούρτα στον Πηλαδάκη - Χαρές στο σπίτι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Τον γιόρτασε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έφτιαξε με τα χεράκια της τούρτα στον Πηλαδάκη - Χαρές στο σπίτι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Χαρές φαίνεται να είχε το σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, αφού μέσω μιας ανάρτησης, που έκανε το μοντέλο έγινε γνωστό, πως ο σύντροφός της είχε τα γενέθλια του.

Πρόσφατα το ζευγάρι είχε αντίστοιχες με τις τωρινές χαρές και από ότι φαίνεται η Ναυσικά είχε να γιορτάσει πολλά αγαπημένα της πρόσωπα μέσα στο καλοκαίρι. Για τον καλό της όμως έκανε κάτι πιο έκτακτο, αφού αποφάσισε να του φτιάξει μια σπιτική τούρτα, η οποία μπορεί να είχε κάπως χριστουγεννιάτικη εμφάνιση, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν φτιαγμένη με αγάπη.

Η τούρτα γενεθλιών που ετοίμασε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στον Κώστα Πηλαδάκη

«Homemade cheesecake for my birthday boy! Λίγο χριστουγεννιάτικη μοιάζει αλλά δεν θέλω πολλά την έκανα με τα χεράκια μου!».

Τούρτα - Πηλαδάκης

Η εντυπωσιακή υποδοχή του Πηλαδάκη στην Ναυσικά όταν επέστρεψε από το Survivor

Μετά από 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 5. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν πολλοί θαυμαστές και δημοσιογράφοι, όμως ο μεγαλύτερος της θαυμαστής την περίμενε στο σπίτι της. Ο λόγος για τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

Μάλιστα ο αγαπημένος της είχε ετοιμάσει ένα πάρτυ υποδοχής, για να νιώσει και πάλι όμορφα, μετά το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης πολλές φορές στήριζε την σύντροφό του, είτε μέσω δημοσιών μηνυμάτων στο Instagram είτε μέσω ενθαρρυντικών μηνυμάτων που της έστελνε στα έπαθλα επικοινωνίας.

Η συνάντηση τους έδειξε σε όλους ότι ο έρωτας τους, όχι μόνο δεν έσβησε αυτούς τους 5 μήνες αλλά δυνάμωσε περισσότερο. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στα social media, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί μακράς διάρκειας που αντικατοπτρίζει όλα όσα νιώθουν και το πόσο έχει λείψει ο ένας στον άλλο.

https://dai.ly/k7Cdqu3QXTEvHVxYpx5[/OEm