Πρωινό μας: Ξεκίνησαν τις γαμήλιες προετοιμασίες και παντρεύονται στην Μύκονο - Ανακοινώθηκε ο γάμος στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αγαπημένο ζευγάρι ενώνεται με τα ιερά δεσμά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Ξεκίνησαν τις γαμήλιες προετοιμασίες και παντρεύονται στην Μύκονο - Ανακοινώθηκε ο γάμος στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά στον αέρα του ΣΚΑΙ στην εκπομπή Πρωινό μας. Αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την πρόταση γάμου να έχει γίνει ήδη εδώ και πολύ καιρό. Ο γάμος μάλιστα θα γίνει στην Μύκονο όπου διαθέτουν εξοχικό σπίτι.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει συζητηθεί έντονα για τη σχέση τους και τον όμορφο έρωτα που ζουν, με φίλους να μιλάνε στις εκπομπές και να λένε πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι και πως το επόμενο μεγάλο βήμα δεν θα αργήσει να γίνει.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύεται στην Μύκονο

Μετά από τρία χρόνια σχεσης το ζευγάρι έχει ξεκινήσει να κάνει τις γαμήλιες προετοιμασίες για το μυστήριο που θα γίνει στο αγαπημένο νησί των celebrities. Το νυφικό έχει ξεκινήσει να ράβεται και θα είναι οίκου γνωστής σχεδιάστριας. Κουμπάρος μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αντώνης Ρέμος.

Ο λόγος λοιπόν για την Ναυσικά Παναγιωτοπούλου (που ετοιμάζει την είσοδο της σε αγαπημένο shοw στην τηλεόραση) και τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη!

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τον Κώστα Πηλαδάκη

Είναι γνωστό πως όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν 24 χρονών, παντρεύτηκε με τον Κώστα Πηλαδάκη, έχοντας μάλιστα για κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο.

Ο γάμος είχε γίνει τον Ιούλιο του 2004 και η όμορφη παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα κεντητό και στενό νυφικό της, που αναδείκνυε τέλεια το μπούστο της. Τα μαλλιά της ήταν διαφορετικά, μιας και ήταν πιο σκούρα ξανθά, τα οποία τότε τα είχε μπούκλες. Τα κοσμήματά της ήταν διακριτικά ενώ κρατούσε και μια ανθοδέσμη με πορτοκαλί τριαντάφυλλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη δύο γιους, τον 18χρονο Διονύση και τον 16χρονο Φίλιππο, ωστόσο ο γάμος τελικά δεν κράτησε, παρόλα αυτά όμως διατηρούν μια πολύ καλή σχέση, με τον Κώστα Πηλαδάκη να βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor 5.

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη από το 2004

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη